Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
28 nov 2013 962 vizualizări
Taxi cantă la Intim

Trupa “Taxi” va canta la Restaurantul Intim joi, 5 decembrie, începand cu ora 20,00. Intrarea se face doar pe bază de rezervare, la preţul de 50 lei de persoană. Trupa “Taxi” este cunoscută pentru piese precum “Criogenia salvează România”, “Aici sunt banii dvs.”, “Jumătatea mea”, “Luna”, “Mi-e dor şi doare”, “Comunitaru'” şi altele. În urmă cu numai cateva zile trupa a lansat un videoclip nou, “Tăcerea din ochii tăi”, ce se vrea a fi un clip manifest împotriva violenţei asupra femeilor. În videoclip apare Mihaela Rădulescu în rolul unei femei abuzate, victimă a violenţei domestice. Povestea se doreşte a fi un semnal de alarmă la o problemă actuală a femeilor din ţara noastră. (M. V.)


Caragiale, pe scena Municipalului din Focşani

În cadrul Festivalul “Vin’ la teatru”, sambătă, 30 noiembrie, pe scena Teatrului Municipal “Maior Gheorghe Pastia” din Focşani se joacă din nou Caragiale. Piesa “A.D. 3874. Cronică fantastică” va începe la ora 19,00, regia fiind semnată de Marius Costache. Personajelor din textul lui I.L. Caragiale, în care acţiunea se petrece în anul 3874 în China, îi dau viaţă actorii Eduard Cârlan, de loc din Focşani,Bogdan Costea şi Eduard Haris. Biletele se găsesc la agenţia Teatrului la preţul de 20 lei, cu reducere pentru elevi şi studenţi. (M. V.)

Stand-Up comedy la Club Zet

De Ziua Naţională a Romaniei Club Zet Focşani îşi aşteaptă clienţii cu un spectacol de stand-up comedy semnat “Spitalul 9”. La spectacolul de “razi pană te ia de cap” intrarea se face pe bază de bilet, la preţul de 15 lei. Doru Ivanov, membru în trupa de comedie “Spitalul 9” garantează o seară de neuitat cu un show dinamic şi interactiv. Doru Ivanov este scenarist şi actor şi a devenit cunoscut prin apariţiile la televiziunile centrale. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.