Timp Liber

Ce filme vedem la Balada

Ziarul de Vrancea
28 nov 2013 810 vizualizări
Cei mici sunt privilegiaţi în acest sfarşit de săptămană întrucat pentru ei la Cinematograful Balada rulează două filme. “Croods” – o comedie animată plină de aventuri, care urmăreşte păţaniile prin care trece o familie atunci cand trebuie să-şi mute domiciliul – va fi difuzat sambătă, 30 noiembrie, de la ora 15,00.

Duminică, 1 decembrie, de la aceeaşi oră, chiar şi copiii care încă nu au învăţat să citească pot merge la film pentru că rulează “Madagascar 2”, un film dublat în limba romană.

Copiii vor fi extrem de încantaţi să revadă haioasele aventuri ale prietenilor lor din “Madagascar 2”

Eroii noştrii, izolaţi pe tărmurile distante ale Madagascarului, Newyorkezii leul Alex, zebra Marty, girafa Melman şi hipopotamul Gloria, precum şi regele Julien şi Maurice au pus la cale un plan nebunesc care s-ar putea chiar să le iasă. Iubitorii genului horror pot viziona sambătă şi duminică de la ora 17,00, “Insidious: Capitolul 2”, un film cu accente umoristice care poartă spectatorul între două lumi şi adună laolaltă clişeele legate de spirite şi comunicarea cu acestea. De la ora 19,00, Jason Stathan ne arată cum face “Legea străzii” un fost soldat din Forţele Speciale, ajuns să trăiască pe străzi într-o lume plină de infractori în Londra. “Legea străzii” este un thriller brutal, dar emoţionant, despre un om care crede despre el că e de nemântuit şi care caută să-şi facă singur justiţie, dar ce găseşte este dragostea, chiar dacă efemeră. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.