Timp Liber

Concert de Crăciun al Orchestrei “Unirea”

Ziarul de Vrancea
28 nov 2013 951 vizualizări
Concertul de Crăciun al Orchestrei de Cameră “Unirea” va avea loc marţi, 17 decembrie, de la ora 19,00. Intitulat “Clinchet de Crăciun”, concertul va avea loc în sala mare a Ateneului Popular “Maior Gheorghe Pastia” Focşani şi este dedicat marii sărbători a Naşterii Domnului.

Alături de instrumentiştii dirijaţi de Vincent Gruger, pe scena Ateneului focşănean vor urca sopranele Operei Romane Simonida Luţescu şi Andra Bivol Costea, aceasta din urmă înlocuind-o pe Crina Zancu, precum şi tenorul Andrei Lazăr. Regia spectacolului este semnată Marcel Stănciucu. Programul pregătit va cuprinde pe langă tradiţionalele colinde, arii celebre din “My fair Lady” (Frederich Loewe), “Sunetul muzicii” (Richard Rodgers), “Povestire din cartierul de Vest”(Leonard Bernstain), dar şi valsuri, polci, marşuri din creaţia celor doi Johann Strauss (tatăl şi fiul). Biletele s-au pus în vanzare la agenţia Ateneului la preţul de 30 lei bilet întreg şi 20 lei reducere poentru elevi, studenţi şi pensionari. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.