Stiri din redactie

Vrei să ai o vară de neuitat? Căutăm studenţi ca să-i facem jurnalişti

Ziarul de Vrancea
9 iul 2013 1341 vizualizări
Eşti student la jurnalism sau comunicare şi vrei să acumulezi experienţă în presa scrisă? Nu ai planuri pentru vacanţă? Ziarul de Vrancea deschide uşile redacţiei şi te aşteaptă să faci practică în vacanţa de vară. Dacă eşti un student entuziast, motivat şi cu disponibilitate de muncă, dacă îţi place să scrii, dacă ai idei jurnalistice şi vrei să le pui în practică, te aşteptăm să mergi cu noi pe teren şi apoi să te aşezi la masa de scris. Vei avea ocazia să înveţi alături de noi cum e să faci presă scrisă

 
Pentru acest proiect căutăm colaboratori (volutariat/internship) care să fie pasionaţi de jurnalism şi comunicare publică. Apreciem orice experienţă în scris (presă, blog), însă nu este o condiţie eliminatorie. Trimiteţi pe adresa ziaruldevrancea@yahoo.com o scrisoare de motivare, un CV detaliat şi eventual un link către blogul tău, către un articol sau către un profil social (facebook, twitter etc).
Studenţii nu vor fi plătiţi pentru activitatea desfăşurată, dar la finalul programului vor obţine recomandări şi certificate de absolvire a stagiului de practică şi vor putea „fura” meserie de la colegii nostri de redactie. Cei mai buni vor avea şansa de a colabora în continuare cu Ziarul de Vrancea. Chiar avem exemple de succes în redacţie!
Prin acest proiect, redacţia le oferă studenţilor şansa de a căpăta experienţă practică în munca de redacţie, completand astfel cunoştinţele teoretice dobandite în timpul facultăţii, în vederea facilitării angajării.
La noi veţi afla că jurnalismul nu este glorie, ci muncă susţinută pusă în slujba informării publicului, nu este doar o simplă profesie, ci şi o vocaţie, iar jurnalistul nu este un „tonomat cu euro” sau o „maşină de scris”, ci omul care încearcă să schimbe ceva în comunitate prin ceea ce scrie, cu onestitate şi mult simţ de răspundere.
Pentru perioada iulie-septembrie, Ziarul de Vrancea are disponibile trei locuri pentru studenţii Facultătilor de Jurnalism. Înscrierile se fac pînă la 15 iulie 2013. Detalii la numărul de telefon 0723.164.635. (Silvia VRÎNCEANU)


Despre Ziarul de Vrancea

Cu peste 4.000 de copii vandute zilnic şi cu peste 30.000 de cititori săptămanal pe ediţia online, Ziarul de Vrancea este lider pe piaţa presei scrise din judeţul Vrancea şi cea mai credibilă voce în peisajul media local. Echipa sa de jurnalişti a demonstrat în cei peste 15 ani de cand se adresează zilnic vrancenilor ca presa trebuie să fie vocea problemelor comunităţii şi nu trompeta celor care o conduc. Astfel ne-am consacrat cu sloganul „Ziarul de Vrancea îţi spune ce alţii îţi ascund!”. Pană acum am dovedit că ne-am ţinut de promisiunea făcută cititorilor primei ediţii a ziarului, dar am adus şi excelenţa jurnalistică în presa locală prin numeroasele premii obţinute la concursurile profesionale la care am participat. În portofoliul nostru se află premii obţinute de la Clubul Roman de Presă, Centrul pentru Jurnalism Independent sau Freedom House. Scriem în continuare cu credinţa că jurnaliştii adevăraţi sunt condamnaţi să caştige chiar şi atunci cand pierd.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.