Stiri din redactie

Centrul Danut ne-a colindat

Iulia Crețu
20 dec 2006 1073 vizualizări
Cautindu-l pe Mos Craciun, prichindeii de la Centrul "Danut" din Brosteni au poposit si pe la sediul "Ziarului de Vrancea", unde ne- au colindat si ne-au urat un "Craciun fericit".

Micutii au cintat si chiar ne-au povestit despre mos. Un baietel este convins ca Mos Craciun locuieste in Suedia, aproape de Polul Nord, unde este zapada tot timpul si, pentru ca trebuie sa vorbeasca cu atitia copii din intreaga lume, batrinul, care-si ascunde anii sub o masca, a

invatat limba engleza. Micutii au povestit ca l-au intilnit in acest an pe batrin, dar ca nu au putut vorbi prea multe pentru ca nu stiu limba lui si au promis ca in cel mai scurt timp vor putea sa-i spuna dorintele in engleza. Pentru ca ne-au bucurat cu un mini-concert de colinde, pustii au fost rasplatiti de spiridusi cu cadouri. Micutii au fost cu colindul si la Prefectura, la Consiliul Local Focsani, la Primaria Brosteni, la Directia pentru Protectia Drepturilor Copilului,la Farmacia Aytreia, Fundatia "Sfintii Imparati C-tin si Elena" si chiar la organizatia PNG-CD, care are sediul in aceiasi cladire. Pricheindeii au fost insotiti de cadrele didactice Elisabeta Norocea, Jana Tigaeru si Mimi Sbirciog, care au inchiriat un microbuz.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.