Stiri din redactie

Reusesc sa aduc zimbetul pe buze celui care a intrat in redactia noastra

Silvia Vrînceanu Nichita
7 dec 2006 1138 vizualizări
Colega noastra Dana Chiorescu vorbeste despre satisfactia pe care o are atunci cind reuseste sa redea speranta celui care a intrat in redactia noastra, impovarat de probleme

Este frumos sa lucrezi in mass-media, este o alta lume! Este o lume care chiar te face puternic, nu doar te simti puternic! Dar trebuie sa ai niste calitati pentru a patrunde in ea. Nu este o meserie in care isi fac loc cei care nu au altceva de facut. Este o meserie care cere un spirit liber, inteligenta, abilitate, daruire si deschidere catre oameni. Gratie acestui ziar, la care lucrez de 9 ani, stau de vorba zilnic cu multe persoane. As putea vorbi despre satisfactia pe care o am atunci cind reusesc sa aduc zimbetul pe buze celui care a intrat in redactia noastra, impovarat de probleme, dar cu speranta in priviri, chiar daca nu am facut nimic altceva decit sa il ascult sau sa il ajut sa isi "strige" supararea. In schimb, este socant sa constati cit de multi oameni nu sint informati, cit de multi sint cei care au nevoie sa li se descifreze realitatea, cit de usor pot fi manipulati si cit de mult conteaza ca fiecare dintre noi sa fie un om informat. Conteaza enorm alegerile pe care le face fiecare dintre noi. Fiecare cetatean are putere prin votul pe care si-l exprima liber. Viitorul fiecaruia dintre noi depinde de felul in care invatam sa traim intr-o societate democratica. Si numai pentru asta merita sa incerci! Se spune ca un om informat face cit doi neinformati. Noi ne-am propus sa ii facem pe cititorii nostri oameni informati, deci puternici, siguri pe ei, capabili sa discearna adevarul de falsele realitati. Fa-ti un viitor mai bun ajutindu-ti semenii sa priceapa realitatea!


Calculator liber, caut jurnalist destept!


Ziarul de Vrancea intentioneaza sa-si completeze echipa cu noi reporteri. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, te asteptam!


Aici poti sa iei atitudine, sa lupti pentru aflarea adevarului, sa scrii obiectiv despre ceea ce te deranjeaza, despre ceea ce-ti place, ce nu-ti place sau pur si simplu despre ce se intimpla in jurul tau.

Intr-un cuvint, Ziarul de Vrancea iti ofera sansa sa devii ziarist adevarat.


Conditii de angajare:

- perfecta cunoastere a limbii romane (nu ne plac agramatii)

- cunostintele despre viata socio-politica si economica a judetului constituie un avantaj (nu vrem sa confunzi prefectul cu primarul)

- abilitati de operare pe calculator (am concediat dactilografele inca din 2000)

- studiile in domeniul jurnalism, stiintele comunicarii, economic, litere constituie avantaj (vrem sa scrii, nu sa proiectezi nave cosmice sau sa faci spaghete)


Daca indeplinesti aceste conditii, nu ezita sa vii la noi!


Ai nevoie de un curicculum vitae, scrisoare de intentie, copie dupa ultima diploma de studii si o fotografie. Si, nu in ultimul rind multa incredere in sine! Curajul conteaza!


A, iata de ce mai ai nevoie pentru a reusi.


Sa ai abilitati de a folosi cuvintele fluent, sa ai reactii si judecata rapide, abilitatea de a crea, simt critic, punctualitate, tinuta si maniere cultivate.


In plus, trebuie sa stii c munca de jurnalist implica multa responsabilitate, putere de adaptare si contact zilnic cu oamenii.


Demonstreaza-ti ca poti lua atitudine fata de ceea ce est in jurul tau si noi te vom ajuta sa reusesti! Te asteptam chiar azi la redactie!


Angajam si corespondenti pentru Adjud, Marasesti, Panciu si Odobesti.


Daca te simti in stare, aceasta este sansa pe care o asteptai!


Pentru inscrieri si alte informatii, iata adresa mea de e-mail silvia@ziaruldevrancea.ro.


Silvia Vrinceanu, redactor sef


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.