Sport

Ziua spălării păcatelor

Ziarul de Vrancea
29 aug 2018 674 vizualizări

Astăzi, echipele românești învinse săptămâna trecută caută revanșa pe teren propriu și calificarea în grupele Ligii Europa * de la ora 20:00, CFR Cluj – Dudelange F91 (în tur, 0-2) meci transmis de Look TV, DigiSport și Telekom Sport * de la ora 21:00, FCSB – Rapid Viena (în tur, 1-3) în direct pe ProTV

Echipele românești s-au făcut de râs în prima manșă a play-off-ului Ligii Europa, însă au șanse de a recupera dezavantajul din tur. CFR a pierdut la modesta formație din Luxemburg, dar anunță că vor încerca să trateze cu maximă seriozitate returul și să pună lucrurile el punct. FCSB are de-a face cu un adversar mai puternic, Rapid Viena, însă are și avantajul unui gol marcat în deplasare. Marea problemă a echipei bucureștene este absența portarului Bălgrădean, a cărui accidentare s-a dovedit mai gravă decât se aștepta, iar portarul de rezervă, Andrei Vlad, este lipsit de experiența necesară unui meci cuu asemenea încărcătură„Trebuie să facem un meci perfect pentru a reuși aceasta calificare. Îmi place că plecăm cu șansa a doua, pentru că sunt puțini care cred în noi, dar eu am încredere în jucători și cred că vom face un meci mare. -am văzut pe cei de la Rapid, pe tranzația pozitivă sunt foarte buni, au viteză foarte bună de la mijloc în sus, trebuie să recuperăm foarte repede mingea și să punem presiune pe ei. Dacă vom reuși acest lucru vom face un rezultat mare. Cu siguranță jucătorii se vor implica este un meci important pentruSteaua, pentru clubul nostru, nu are cum la un astfe de meci cu miză jucătorii să nu fie implicați”, a spus Dică. În ultimul meci de campionat, Rapid Viena a învins cu 1-2 pe Wacker Innsbruck, prin golurile marcate de Schwab și Alar, într-un meci în care ex-craioveanul Andrei Ivan a fost titular. Jucătorul Berisha, eliminat la Viena nu va juca în retur. Echipa austriacă va fi susținută la București, în afara suporterilor proprii, de către o galerie a echipei de liga a treia Rapid București. Nu se știe nimic de o eventuală prezență a galeriei CSA Steaua.

Antrenorul CFR Cluj, se bazează pe motivația jucătorilor. Antrenorul Toni Conceiçao este încrezător în calificare: “În meciul de la Mediaș am odihnit o parte din jucători, pentru meciul de mâine. Suntem încrezători că putem face un joc bun și să întoarcem soarta calificării. E greu pentru ambele echipe românești. Ar fi bine pentru fotbalul românesc să se califice ambele. Sper din tot sufletul să fie așa”, a spus tehinicianul portughez.  Culio și Djokovic sunt accidentați înaintea partidei de mâine. Staff-ul medical încearcă să-l recupereze pe argentinian. “Djokovic sigur nu poate evolua, despre Culio vom vedea mâine dacă poate să facă parte din lot”, a declarat Conceiçao, care spune că nu a repetat penalty-urile în mod deosebit: “Ne pregătim în fiecare săptămână de penalty-uri, faze fixe, cornere, pentru că jucătorii trebuie să fie pregătiți de așa ceva în jocuri”.Conceiçao spune că este încântat de concurența dintre Fernandez și Arlauskis, pentru postul de portar, și nu este hotărât să-l păstreze în lot pe Julio Baptista. “A jucat 20 de minute la Mediaș. Vom vedea la finalul antrenamentului cine se va afla pe lista convocaților”, a declarat Conceicao.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.