Sport

Zi norocoasă pentru ai noștri

Ziarul de Vrancea
14 oct 2019 880 vizualizări

Sorana Cîrstea, Monica Niculescu și Marius Copil au obținut, ieri, victorii în turneele de tenis

Sorana Cîrstea (76 WTA) și Monica Niculescu (111 WTA) s-au calificat în turul doi la turneul din Luxemburg, cu premii totale de 250.000 de dolari. Sorana s-a impus în fața jucătoarei din Franța, Pauline Parmentier (122 WTA), în două seturi, scor 6-3, 6-4, după o oră și 25 de minute de joc. Sportiva din România a început în forță, a condus cu 3-0, dar Parmentier a revenit și a câștigat două game-uri la rând. Cîrstea a făcut un nou break, iar apoi s-a desprins la 5-2 și a încheiat primul set cu 6-3, după 37 de minute. Franțuzoaica a câștigat primul game în actul secund. A fost 1-0, dar jucătoarea din Târgoviște a legat trei game-uri la rând, scor 3-1. Sorana, deși a fost egalată la 3, a reușit să se impună și în setul doi, scor 6-4, după 48 de minute. Monica a beneficiat de abandonul unei jucătoare mai bine clasate, belgianca Allison van Uytvanck (48 WTA). Van Uytvanck conducea cu scorul de 4-0, 30-40, pe propriul serviciu, când s-a accidentat la glezna stângă, după aproape 20 de minute de joc și după ce a călcat greșit. După un time-out medical de peste 7 minute, Van Uytvanck a reluat partida. Ea a mai putut juca până la 2-4, când a decis să abandoneze, după 41 de minute de la începutul meciului. Sorana va juca în optimi cu învingătoarea partidei dintre germana Julia Görges (26 WTA) și japoneza Misaki Doi (74), iar Monica se va confrunta cu rusoaica Margarita Gasparian (81).

* Marius Copil (92 ATP) a trecut și el în turul II al turneului de la Anvers, cu premii de 635.750 de euro.El l-a învins în primul tur pe argentinianul Federico Delbonis, numărul 77 mondial, scor 6-4, 7-6, într-o oră și 28 de minute. În runda următoare, Marius Copil va întâlni tot un argentinian, pe Diego Schwartzman (15 ATP). Cei doi au mai fost adversari o dată, tot în acest an, la Acapulco, când învingător a fost argentinianul.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.