Sport

Zburdând printre mielușei

Ziarul de Vrancea
26 aug 2018 535 vizualizări

Viitorul a jucat din minutul 5 în 10 oameni, iar FCSB a câștigat cu 4-1 pe stadionul din Ovidiu

Formația FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 4-1, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a șasea a Ligii I, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică aproape de la început. În min. 5, fundașul Ghiță a fost eliminat ușor, primind “roșu direct” pentru o intervenție la Coman. În ciuda superiorității numerice, elevii lui Nicolae Dică au trebuit să aștepte finalul primei reprize pentru a deschide scorul. În ultimul minut al reprizei, Rusescu a șutat în bară, mingea a ricoșat la Coman, care a înscris din apropiere. Rusescu, care l-a înlocuit pe Gnohéré, menajat pentru partida cu Rapid Viena, a pasat decisiv în min. 52 pentru Dennis Man, după o combinație cu Tănase. Se părea că Viitorul a depus armele, dar în min. 72, Ianis Hagi l-a servit în adâncime pe Vână, care a înscris printr-o “scăriță” de la marginea careului. Au fost câteva minute de foc ale Viitorului, care au mai avut și o bară (Hagi), însă rezerva Daniel Benzar a liniștit lucrurile în min. 82, din pasa lui Jakolis iar Rusescu și-a încununat evoluția bună cu un gol de la 16 metri marcat în min. 89. De remarcat faptul că ambii portari au fost înlocuiți din motive medicale, mai serioasă fiind problema lui Cojocaru (Viitorul), accidentat în min. 33. De partea cealaltă, Bălgădean a fost schimbat în min. 64, cu Andrei Vlad. Cu această victorie, și profitând de remiza înregistrată la Mediaș de CFR Cluj, FCSB a trecut în fruntea clasamentului cu un punct avans.

Tehnicianul formației FCSB, Nicolae Dică, a declarat că jucătorii săi ar trebui să înscrie mai multe goluri, având în vedere numărul ocaziilor create. “Meciul l-am făcut noi ușor, pentru că am început jocul foarte bine. Lucrul pozitiv este că astăzi am schimbat zece jucători și băieții au avut o atitudine bună, au fost concentrați și nu s-au gândit la jocul cu Rapid Viena. Cred că ar trebui să marcăm mai multe goluri. Marcăm puțin față de ocaziile pe care le avem. Dar băieții merită felicitați”, a spus Dică la Digi Sport. La rândul său, Gheorghe Hagi spune că jocul echipei sale s-a rupt la eliminarea lui Ghiță, “Astăzi s-a întâmplat un lucru pe care nu l-am gândit. E greu să joci din minutul cinci cu un om în minus. Pregătisem altfel, dar din păcate totul s-a rupt prin acea eliminare. Apoi pentru noi totul a fost foarte dificil, cu toate că majoritatea au încercat, și-au dorit. De la eliminare Steaua a avut un mare avantaj. O înfrângere usturătoare, dar asta este…”, a spus Hagi la Digi Sport.

“Luați-vă gândul de la Qaka!”

Finanțatorul Gigi Becali nu mai vrea să-l împrumute sau să-l folosească drept monedă de schimb pe norvegianul Kamer Qaka. Inițial el a declarat că vrea să-l trimită la Dinamo în contul lui Nistor, apoi conducătorii de la Poli Iași și-au manifestat dorința de a-l împrumuta, iar sâmbătă s-a speculat că Qaka va ajunge la FC Voluntari, fiind solicitat de directorul tehnic Ioan Andone: “I-am spus lui Andone că o să-i dau mijlocaș central. Nu i-am spus că i-l dau pe Qaka. Cum să-l dau pe Qaka după ce a jucat în seara asta?”, a spus Becali.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.