Sport

Yates a câștigat Turul Cataloniei

Ziarul de Vrancea
28 mar 2021 631 vizualizări

În Belgia, Wout van Aert a obținut al treilea succes din sezon

*Thomas De Gandt (Lotto Soudal) a câștigat ultima etapă din Turul Cataluniei, după o evadare așa cum reușea pe vremuri. El i-a devansat pe Matej Mohoric și Atilla Valter, în timp ce la general cei trei rutieri de la Ineos și-au mențiunut primele poziții fără emoții. Yates a câștigat, fiind urmat de Richie Porte și Geraint Thomas. E pentru prima oară din 1960 când podiumul în cursă e monopolizat de o singură echipă. Etapa de sâmbătă a fost adjudecată de cunoscutul sprinter slovac Peter Sagan (Bora Hansgrohe). Triplul campion mondial a reușit să-i devanseze la sprint pe sud-africanul Daryl Impey (Israel Start-Up Nations) și pe columbianul Juan Sebastian Molano (UAE Team Emirates).


* Belgianul Wout Van Aert (Jumbo-Visma) a câștigat ieri cea de-a 83-a ediție a cursei cicliste Gant-Wevelgem, impunându-se la sprint în fața unui grup compus din șapte rutieri. Van Aert, Sportivului Anului 2020 în Belgia, i-a devansat pe italienii Giacomo Nizzolo (Qhubeka-Assos) și Matteo Trentin (UAE Team Emirates). Acesta este a treia victorie a sezonului pentru ciclistul belgian, care câștigat recent două etape în cursa Tirreno-Adriatico. De menționat că Wout Van Aer nu mai reușise până acum să se impună în cursa Gant-Wevelgem. El îi succede în palmares danezului Mads Pedersen, câștigătorul din 2020, care nu a putut participa la ediția din acest an, după forfait-ul echipei sale, Trek Segafredo, din cauza a două cazuri pozitive la Covid-19.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.