Sport

Wild carduri pentru Cluj

Ziarul de Vrancea
19 oct 2021 724 vizualizトビi

*Gabi Ruse va juca pe tabloul principal la Transylvania Open iar patru tinere vor fi acceptate în calificトビi

Patru tinere jucトフoare de tenis, Andreea Prisトツariu, Briana Szabo, Ilinca Amariei ネ冓 Irina Fetecトブ au primit wild card-uri pentru tabloul de calificトビi de la Transylvania Open. Toate cele patru jucトフoare vin la Cluj dupト un sezon bun, テョn care fie au テョnregistrat salturi impresionante テョn clasament, fie au bifat premiere テョn carierele lor. Meciurile din calificトビi se joacト sテ「mbトフト ネ冓 duminicト. Tabloul va avea 24 de jucトフoare la start. ネ和se jucトフoare din calificトビi vor accede pe tabloul principal, a cトビui tragere la sorネ嬖 are loc sテ「mbトフト,

Jucトフoarea originarト din Iaネ冓, recunoscutト ネ冓 prin tenis dar ネ冓 prin excentricitトκ嬖, Andreea Prisトツariu, are ネ兮nsa sト テョncheie テョn forネ崙 un sezon remarcabil テ始 acest an, are 61 victorii la simplu, trei finale ITF la simplu ネ冓 alte trei la dublu, un salt de peste 400 de locuri テョn clasamentul WTA la simplu, de pe 673 la テョnceputul anului, pe 254 acum. Andreea cv evolua テョn calificトビile unui turneu WTA pentru a doua oarト テョn carierト. Ea a mai luat startul la BRD Bucharest Open, テョn 2018, cテ「nd a ajuns テョn turul doi al calificトビilor. Agresivitatea ネ冓 forネ嫗 din tenisul Andreei au atras atenネ嬖a multora テョn ultima vreme.

Briana Szabo, cea mai tテ「nトビト jucトフoare din Romテ「nia cu clasament WTA, se テョntoarce テョntr-un turneu din circuitul profesionist dupト ce テョn varト ea a primit wild card pe tabloul principal la Winners Open, fトツテ「ndu-ネ冓 astfel debutul テョn tenisul mare. テ始 vテ「rstト de 15 ani, Briana va va テョncerca sト bifeze prima ei victorie テョn circuitul WTA. Dupト Winners Open, Briana a reuネ冓t unul dintre cele mai importante rezultate de pテ「nト acum. Chiar テョn urmト cu douト sトパtトノテ「ni, la Sozopol (ITF, 15K), Briana a ajuns pテ「nト テョn sferturile de finalト, venind din calificトビi. A fost pentru prima datト cテ「nd ea a legat patru victorii pe un tablou al unui turneu ITF.

Ilinca Amariei, campioana naネ嬖onalト la categoria under 18 テョn 2020, va evolua pentru prima datト テョn carierト テョn calificトビile unui turneu WTA. Pテ「nト acum, Ilinca a jucat doar テョn turnee de categorie ITF, acolo unde printr-o serie de rezultate solide a reuネ冓t sト intre テョn clasamentul WTA.ツ

Irina Fetecトブ cautト un rezultat bun la Cluj, care o poate duce テョn Top 200. La 25 de ani, Irina Fetecトブ traverseazト una dintre cele mai bune perioade ale carierei. Anul acesta a fost unul al premierelor pentru ea: a urcat din afara Top 300 spre primele 200 de jucトフoare ale lumii, a evoluat テョn calificトビi ale unor turnee puternice (Grand Slam/WTA 500/WTA 250) ネ冓 a jucat cele mai importante finale de pテ「nト acum. テ始 primトプarト, Fetecトブ a avut douト sトパtトノテ「ni aproape perfecte テョn SUA, unde a jucat finala turneului de la Naples, Florida (ITF 25K) iar sトパtトノテ「na urmトフoare a ajuns テョn semifinale la Bonita Springs (ITF 100K), venind din calificトビi.

Totodatト, Gabriela Ruse (83 WTA) a primit un wild-card pentru tabloul principal. Alte douト invitaネ嬖i au fost acordate Jaquelinei Cristian ネ冓 spaniolei Garbiテアe Muguruza.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteナ」i prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacト precizaナ」i sursa ナ殃 inseraナ」i vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conナ」inutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vト revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugト comentariu
Trebuie sト fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.