Sport

Vrem cârlani, nu bizoni!

Ziarul de Vrancea
26 aug 2018 631 vizualizări

Răzvan Burleanu nu se opune naturalizării lui Gnohéré, însă ar prefera ca să fie promovați pe termen lung

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat, ieri, la Casa Fotbalului, că în situația în care selecționerul Cosmin Contra va cere naturalizarea lui Harlem Gnohéré, va fi de acord cu depunerea documentelor pentru obținerea cetățeniei române a francezului. “Atât timp cât un jucător poate să ajute echipa națională și joacă între granițele țării, sunt pentru. Gnohéré joacă foarte bine. Dacă poate sau nu poate să ajute naționala, prefer să adresați întrebarea selecționerului. În mod cert este unul dintre jucătorii care astăzi au demonstrat că sunt foarte talentați. Păcat că are 30 de ani, dacă avea vreo 23 cu siguranță era o miză mult mai mare. Bineînțeles că voi fi de acord dacă selecționerul cere naturalizarea lui Gnohére”, a declarat Burleanu.

Oficialul FRF crede însă că atacantul echipei FCSB nu va putea evolua în primele meciuri din Liga Națiunilor, care va debuta în septembrie: “Gnohéré are 30 de ani în momentul de față. E o procedură pentru a acorda cetățeniei, astfel încât Cosmin Contra trebuie să ia în calcul și acest lucru, pentru că cetățenia nu poți să i-o acorzi de pe o zi pe alta. Ar trebui să ia în calcul și acest aspect. Nu poți să-l iei pe Gnohéré pentru meciurile din luna septembrie. Asta e clar. Dar sunt și alți jucători tineri care pot face parte la un moment dat din lotul primei reprezentative. Nu e o contradicție, vorbim de rezultate pe termen scurt și lung. Dacă staful consideră că un jucător poate aduce o valoare adăugată primei reprezentative trebuie să o facă. Pe termen lung trebuie să creăm contextul pentru ca jucătorii tineri să vină să joace la loturile României”, a conchis Burleanu.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.