Sport

“Vreau să fiu mai bună la fileu”

Ziarul de Vrancea
18 iul 2018 559 vizualizări

Simona Halep a vorbit la turneul open de la București despre planurile sale

Simona Halep a declarat, miercuri, că din punctul său de vedere, cea mai dificilă adversară din circuit, pe toate suprafețele, este Angelique Kerber. Ea a mai spus, pentru Eurosport, că își dorește să îmbunătățească unele aspecte ale jocului său. Halep, liderul WTA, a precizat că prima jumătate a anului 2018 a fost cea mai intensă din cariera sa. “Începând cu turneul de la Shenzhen, câștigând simplu și dublu, după aceea a fost maratonul de la Australian Open, pot să spun că a fost cea mai intensă jumătate de an. A fost un început de an foarte frumos, cu multă încredere, am fost foarte aproape să câștig un Grand Slam, nu am reușit a treia oară, am fost demoralizată un pic, dar am simțit că momentul o să vină și acest lucru mi-a dat încredere și mi-a dat putere să merg mai departe.  Probabil și la anul o să încep la Shenzhen, dar nu știu sigur acum. Tot timpul am simțit mingea bine la Shenzhen și mi-a dat încredere turneul acela”, a afirmat sportiva.

Simona Halep a spus că turneul de la Wimbledon a venit foarte curând după Roland Garros, competiție la care s-a impus, și nu a fost pregătită fizic. “M-am bucurat, e o împlinire profesională, am visat la acest moment și muncit zi de zi cu gândul la acest trofeu. Am avut o perioadă de pauză, nu am fost gata pentru Wimbledon nici fizic, pentru că uzura fizică este foarte mare”.

Simona a vorbit și despre aspectele jocului său pe care vrea să le îmbunătățească. “Vreau să fiu mult mai bună la fileu, vreau să merg mai des la fileu, lucrez împreună cu Darren la acest lucru. Îmi doresc să fiu mult mai puternică la serviciu, returul îmi merge foarte bine, însă mai trebuie să progresez la acest aspect, venirea la fileu, după cum am spus”.  Simona Halep a spus că privește cu încredere spre sezonul de hard. “La US Open nu am puncte. Acum nu mai contează clasamentul sau alte rezultate, vreau să mă bucur de ceea ce fac, să nu mai simt presiunea negativă, să simt presiunea pozitivă pentru că îmi face bine. Merg cu încredere, merg liniștită. Sunt convinsă că jocul este acolo, dar trebuie să-mi adaptez jocul pe această suprafață, care este mult mai dură”, a mai afirmat ea. Simona Halep a spus că i-ar plăcea să facă o eventuală pereche pentru proba de dublu mixt a unui turneu cu Roger Federer. Ea a mai afirmat că Serena Williams este jucătoarea împotriva căreia este cel mai greu de returnat serviciul și că Sloane Stephens are cel mai bun forehand. Simona Halep este în vacanță și asistă la meciurile de BRD Bucharest Open.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.