Sport

Vrânceanca Simona Gogîrlă renumită fostă handbalistă în naționala României are o fiică de 14 ani care-i calcă pe urme

Ziarul de Vrancea
10 aug 2017 1648 vizualizări

Alicia Gogîrlă de numai 14 ani și jumătate face parte din naționala Under 17 a României, care participă zilele acestea  la Campionatul European din Slovacia.Conform site-ului ilfovsport.ro convocarea Aliciei Gogîrlă are la justificare prin faptiul că ea a fost campioană națională la Junioare III, anul acesta, a înscris cele mai multe goluri la turneul final, fiind desemnată și cel mai bun inter drept, la categoria ei de vârstă.

În primul meci la Campionatul European  care se desfășoară în Slovacia,  tricolorele, care fac parte din Grupa C, au debutat cu victorie în fața Franței, scor 26 – 23 iar fiica Simonei Gogîrlă a marcat 3 din golurile înscrise de naționala României.

”Ne zâmbește frumos in poza Alicia Gogirla, mezina lotului național de junioare a României și care joaca pe postul de INTER dreapta, dar purtătoarea centurii galben la karate. Are doar 14 ani și jumătate, dar o înălțime de 1,83 m. Ea este copilul Simona Gogirla care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Alicia a practicat 3 ani de atletism și 3 ani de înot. De la vârsta de 9 ani a început sa practice handbalul cu doamna Maria Ciulei. Timp de 2 ani, in fiecare week end, a făcut naveta București - Rm Vâlcea. De nenumărate ori a călătorit cu autocarul...singurica, iar la destinație era așteptata de bunicul care o ducea la antrenamente. In prezent este antrenata de mama ei și Nicoleta Lazar. Trebuie sa precizez ca Ion Ivan, antrenorul naționalei de junioare a României, și a dorit foarte mult sa o aibă in lot, iar președintele Federatiei Romane de Handbal, Alexandru Dedu, l a susținut. Copilul este de mare viitor și Ion Ivan vrea sa o țină aproape de echipa României pt care a și marcat la aceste europene”-sursa:HANDBAL Liga Nationala-contul de facebook

Citiți în continuare :Simona Gogîrlă:”Am plâns, când mi-am văzut fata la televizor”!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.