Sport

”Vrancea Trophy” începe sâmbăta viitoare, cu meciurile din calificări

Dan Chiriac
23 iun 2017 1077 vizualizări

u organizatorii anunță ca posibilă participarea a turneu a noii stele a tenisului românesc feminin, eleva de 17 ani din Brăila, Georgia Crăciun

Lista cu înscrieri la Federația Internațională de Tenis pentru turneul internațional feminin de tenis ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”, ediția 2017, a rămas definitivă la 20 iunie. În urma retragerilor, cap de listă a devenit nr. 346 mondial, românca Nicoleta-Cătălina Dascălu, urmată de moldoveanca Anastasia Vdovenco, câștigătoarea din 2016 a competiției organizate pe Arenele ”George Bucuroiu” din Complexul Sportiv Milcovul Sud de Federația Internațională de Tenis, Federația Română de Tenis, Tenis Club Focșani, CS Unirea Focșani, CSM Focșani 2007.  Organizatorii anunță ca posibilă participarea a turneu a noii stele a tenisului românesc feminin, eleva de 17 ani din Brăila, Georgia Crăciun care în acest an a câștigat două turnee de 15.000$  din Circuitul ITF la simplu și patru la dublu. Georgia Crăciun, neînscrisă în turneu, ar putea beneficia de un wild card din cele două pe care Federația Română de Tenis le oferă pentru tabolul principal al ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”.  Federația Română de Tenis va mai oferi patru wild cards pentru tabloul calificărilor, în timp ce organizatorii de la Focșani vor oferi două wild cards pentru tabloul principal și patru, pentru calificări. Primele jocuri ale turneului intrenațional feminin ce va începe la Focșani la 1 iulie și se va încheia la 8 iulie vor avea loc în calificări, sâmbăta viitoare. Programul pe zile al ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”, ediția 2017 va fi stabilit ulterior. Organizatorii le transmit spectatorilor – care vor avea intrarea liberă la meciurile competiției - că așa cum s-a întâmplat la edițiile anterioare, și în acest an, joi, 6 iulie, va fi organizat jocul demonstrativ atât de apreciat de public, dar și de practicanții tenisului care vor avea posibilitatea să facă schimburi de mingi cu jucătoarele din teren. ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”, care oferă premii în valoare de 15.000$ + Ospitalitate și  25 de puncte WTA câștigătoarei", are ca finanțatori tradiționali Consiliul Județean Vrancea, Consiliul Local și Primăria Municipiului Focșani cărora li se alătură, din postura de Preseting Sponsor, Premium Porc Group. Susținerea financiară a turneului este oferită și de sponsorii Artifex, Pandora- Production in Fashion, Deep Serv, Migami, Dia Carn. Trasportatorul oficial este, ca și în anii precedenți, firma ”Scorpion”.  (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.