Sport

”Vrancea Trophy”, cea mai mare finanțare de până acum

Dan Chiriac
15 iun 2017 2877 vizualizări

Premiul de 15.000$ la care se adaugă ospitalitatea este echivalentul a 25.000$

”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”, turneul internațional de tenis feminin care va începe la 1 iulie la Arenele ”George Bucuroiu” din Complexul ”Milcovul Sud” va avea cea mai mare finanțare din toate edițiile de până acum. Premiul de 15.000$ la care se adaugă ospitalitatea este echivalentul a 25.000$. Exceptând turneul de la Roma, cu premiul de 60.000 $, ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group”, este, practic, la nivelul celor mai consistent premiate competiții din toate cele 13 care au loc în lume în aceeași perioadă și singurul care oferă ospitalitate. Finanțatorilor tradiționali – Consiliul Județean Vrancea, Consiliul Local și Primăria Municipiului Focșani li se alătură cu mîndrie, din postura de Preseting Sponsor, Premium Porc Group. Li se adaugă pentru a oferi susținerea financiară turneului de la Focșani sponsorii Artifex, Pandora- Production in Fashion, Deep Serv, Migami, Dia Carn a căror contribuție este esențială în continuarea, și în 2007, la un bun nivel internațional, a celui mai important eveniment sportiv al Vrancei. Iar trasportatorul oficial este, ca și în anii precedenți, firma ”Scorpion”. Lista de înscrieri pentru ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group” la Federația Internațională de Tenis s-a încheiat joi. În zilele următoare vom afla și numele jucătoarelor care, începând cu 1 iulie 2017, vor evolua pe Arenele George Bucuroiu. Organizatorii anticipează că, așa cum s-a întâmplat în ediția de anul trecut a turneului, la Focșani vor putea fi văzute evoluând jucătoare de foarte bună valoare, din toată lumea, care vor oferi spectatorilor zile de tenis cu spectacol de mare calitate. ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group” este organizat de Federația Internațională de Tenis, Federația Română de Tenis, Tenis Club Focșani, CS Unirea Focșani, CSM Focșani 2007. Reamintim că intrarea la jocurile de la ”Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani by Premium Porc Group” va fi liberă. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.