Sport

Vrancea Trophy 2019 | 8 - 15 septembrie 2019, Arenele George Bucuroiu din Complexul Milcovul Sud Focșani

Ziarul de Vrancea
5 sep 2019 1581 vizualizări

Turneul de tenis de câmp feminin, Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani, turneu internațional de mare și apreciată tradiție, va aduce și în acest an pe Arenele George Bucuroiu din Complexul Milcovul Sud jucătoare cu valoare confirmată în alte competiții de același nivel, ca și tinere în curs de afirmare, toate sportive de foarte bună calitate.

În turneul care va începe la 8 septembrie 2019, la Focșani s–au înscris jucătoare de pe cinci continente, multe participante și la ediții anterioare ale Vrancea Trophy- Trofeul CJ Vrancea și al Muncipiului Focșani. Vor evolua pe terenurile din Sud și tenismene din Focșani, pe care organizatorii invită publicul vrâncean, bun cunoscător al tenisului, să le susțină din prima zi de concurs!

Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focsani este oferit de Consiliul Județean Vrancea și prezentat de Pandora. Consiliul Județean Vrancea susține finanțarea premiilor în valoare totală de 15.000$, iar Primăria Municipiul Focșani se alătură eforturilor de organizare.

Organizatorii Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea și al Municipiului Focșani – Tenis Club Focșani, în colaborare cu Federația Română de Tenis, mulțumesc și sponsorilor principali Pandora, DeepServ, Premium Porc Group si Migami, fără de care acest eveniment, cât și Circuitul al cărui port drapel este, nu ar fi posibile pentru jucătorii de toate vârstele ca și pentru comunitate în ansamblul ei. În același timp, organizatorii sunt recunoscători și mulțumesc tuturor partenerilor care susțin această complexă construcție ca și celor din media care o fac să fie cunoscută publicului larg, la nivel local, național și internațional!


Intrarea este liberă!


Arena George Bucuroiu, Aleea Stadionului, Nr. 2, Focșani, Vrancea


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.