Sport

Vrancea Media a câştigat restanţa de la Cupa Adi Olteanu

Dan Chiriac
22 ian 2018 1229 vizualizări

Duminică a avut loc un meci restanţă din cadrul primei etape a Cupei Adi Olteanu la minifotbal. Echipa Foresta Gugeşti s-a înscris mai târziu, aşa încât jocul a fost reprogramat. Partida a fost echilibrată pînă cu zece minute înainte de final, cînd scorul era 5-5. Vrancea Media a marcat de şapte ori şi s-a impus cu 12-5. La final de săptămână cele două competiţii de minifotbal organizate la Sala Polivalentă au avut pauză. Datorită turneului de baschet, organizatorii au decis să amâne pentru săptămîna viitoare partidele de la Cupa Vrqancei Stan Gheorghiu şi Cupa Adi Olteanu. La Cupa Vrancei Stan Gheorghiu situaţia în cele două grupe este următoarea: Grupa A: Grafit Decor 9p, Lăutarii 6p, Atletico Textila 6p, Progresul 3p, Tractorul Năneşti 0p, Grupa B: Voinţa Deep Serv 9p, Sanorom 6p, Steaua 6p, Green Garden Garden 3p, Flacăra Urecheşti 0p. În cazul în care nu vor apărea surprize mari, în sferturi se vor duela meciul 1: Grafit Decor – Green Garden Odobeşti, meciul 2: Lăutarii – Steaua, meciul 3: Sanorom Boloteşti – Atletico Textila şi meciul 4: Voinţa Deep Serv – Progresul. Cupa Vrancei Stan Gheorghiu  este destinată echipelor de minifotbal. Organizatorii au format două grupe de câte cinci echipe. Primele patru se vor califica în sferturi de finală, urmând ca în semifinală să se joace după sistemul meciul 1-3 şi meciul 2-4.  Cupa Adi Olteanu la minifotbal a programat până acum două etape. GS Mobile şi Finţele unt echipele cu maximum de puncte după două runde. Întrecerea este destinată jucătorilor de peste 40 de ani (născuţi 1978). (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.