Sport

Votați-l pe Marius Ragea cel mai bun jucător din Liga Națională!  Ragea-OMUL, Ragea-NEÎNFRICATUL!

Cătălin VLĂDESCU
14 nov 2017 5651 vizualizări

Marius Ragea, handbalistul echipei noastre, CSM Focșani 2007, este nominalizat de site-ul de specialitate handbalvolei.ro pentru cel mai bun jucător al etapei cu numărul 10 din Liga Națională. Toți vrancenii sunt așteptați să voteze Marius Ragea până cel târziu miercuri seară la ora 23:59, oră la care se va încheia sesiunea de vot.

Până acum echipa noastră a câștigat de 3 ori acest titlu, de fiecare dată cu portarii. De această dată a venit rândul unui jucător din sistemul defensiv al echipei noastre. Pentru cei care-l cunosc, Marius este omul cu chipul dur dar cu sufletul de copil, un om deosebit și un luptător ce în atâtea meciuri și-a riscat prin determinarea dusă până la sacrificiu, sănătatea și integritatea proprie pentru colegii săi, pentru echipă și nu în ultimul rând pentru suporteri. Este omul care prin atitudinea sa din teren, de fiecare dată își mobilizează colegii în momentele cele mai dificile ale meciurilor. Nu de puține ori se întâmplă ca în timpul jocului, Marius să interacționeze vizual și gestual cu suporterii din tribune, cerându-le acestora și mai mult sprijin pentru el și colegii săi. Sunt tot atâtea motive pentru care Marius Ragea este unul dintre cei mai iubiți și respectați jucători de la Focșani, omul pe care de multe ori l-am văzut cu lacrimi în ochi la finalul meciurilor. Uneori erau lacrimi de fericire, alte ori, de tristete…asa este el! Marți dimineață am discutat cu Marius preț de câteva minute…imi spunea că a început handbalul în jurul vârstei de 10 ani, la CSS Galați, acolo unde primul antrenor i-a fost Relu Druțu și mai apoi, Vasile Marian. Cariera i-a fost legată la început, așa cum era și normal, de orașul  natal, Galați, pentru care a evoluat în Liga Națională cu echipa CSU Ultimex Galați și mai apoi, după desfintarea acesteia, în liga secundă cu CSU Galați. Cariera și-a continuat-o mai apoi la Vaslui, evoluând cu HC în Liga Națională. La Vaslui echipa a fost formată în jurul lui. De la Vaslui, în  vara lui 2015, Ragea venea la Focșani, pentru a evolua în fața focsanenilor, în Liga Națională. Îmi mărturisea că pentru el cea mai frumoasă amintire rămâne menținerea în Liga Națională, cu barajul și atmosfera de nedescris de la Brașov, din 2016. Suporterii focșăneni sunt totul pentru el! Pentru Marius, jucătorul ce poartă pe tricou numărul 2, nu există meci amical, de pregătire, sau meci oficial, de campionat. Toate partidele, fără excepție, sunt tratate cu aceeași determinare, de multe ori lăsând, în sensul bun, impresia că și-a pierdut total rațiunea și minimul spirit de auto-protecție pe care orice om îl are. Marius Ragea poate fi votat până miercuri seară accesând următorul link:

http://www.handbalvolei.ro/voteaza-cel-mai-bun-jucator-al-etapei-a-zecea/

 

(Cătălin Vlădescu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.