Sport

Voluntari cu mentalitatea schimbată

Ziarul de Vrancea
18 mar 2019 494 vizualizări

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a învins în ultimele minute pe FC Botoșani și a urcat pe locul V în play-out

Ultimul meci din etapa a II-a din faza finală a Ligii I s-a disputat în play-out, iar FC Voluntari a obținut o victorie în extremis, pe teren propriu în dauna FC Botoșani, echipa antrenată de Cristiano Bergodi continuându-și forma bună dovedită în ultimele runde. Scorul a fost de 2-1 pentru ilfoveni: gazdele au deschis scorul cu 15 minute înaintea finalului primei reprize, după ce atacantul Laidouni a marcat din pasa lui Ricardinho. FC Voluntari a intrat cu avantaj la pauză, dar situația s-a schimbat în primele minute ale părții secunde. FC Botoșani a ieșit mai mult la joc, iar în minutul 65 a restabilit egalitatea. Fülöp a marcat pentru 1-1, în urma unei pase venite de la fundașul Patache. Meciul se îndrepta către un rezultat de egalitate, dar în minutul 89 ilfovenii au dat lovitura. Tudorie a marcat din interiorul careului mic, din serviciu lui Ion Gheorghe, mâhnindu-l pe antrenorul botoșănean Liviu Ciobottariu:  “Sunt supărat, pentru că puteam să obținem un rezultat de egalitate. Sunt de asemenea supărat că primim gol în minutul 90, ceea ce e inadmisibil. Am făcut greșeli defensive mari, nu am avut de altfel stabilitate defensivă. Nu reușim să marcăm la situațiile pe care ni le creăm, dar cel mai grav este că în minutul 90 îți pierzi marcajul. Mai sunt 12 meciuri de jucat, nimic nu e pierdut, dar trebuie să ne trezim, asta e clar” a spus Ciobotariu la Telekom Sport.  De cealaltă parte, antrenorul formației FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat că echipa sa are mentalitatea schimbată față de cum era înainte. “FC Voluntari luptă. Luptă pentru că are încredere. Și mai și înscrie... când o echipă întoarce rezultatele și în celelalte meciuri, că am făcut cu Iași când am întors și cu Steaua... asta înseamnă că are încredere, că a schimbat un pic mentalitatea”, a afirmat Bergodi.

În urma acestui rezultat, clasamentul play-out arată astfel: 1. Gaz Metan Mediaș - 22 p (4-1); 2. Poli Iași – 20 p (2-3); 3. Dinamo – 19 p (3-2); 4. Botoșani – 19 p (1-2); 5. FC Voluntari – 17 p (4-1); 6. FC Hermannstadt – 17 p; (2-4); 7. Dunărea Călărași – 12 p (1-4); 8. Concordia Chiajna – 11 p (2-2). Etapa viitoare (29 martie – 1 aprilie): Dinamo – FC Hermannstadt (vineri), Concordia Chiajna – FC Voluntari, Poli Iași – Gaz Metan (duminică), FC Botoșani – Dunărea Călărași (luni).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.