Sport

Voleibalistele au pierdut la tie-break derby-ul cu Rapid

Dan Chiriac
13 nov 2017 863 vizualizări

 

Echipa de volei CSM Focşani 2007 a pierdut la mare luptă partida jucată în Divizia A 2 în faţa Rapidului. Focşănencele au avut 1-0 la seturi şi ocazia să facă 2-0, în actul secund, când au condus cu 16-14 şi 20-18, moment în care au irosit o minge clară pe fileu. A fost momentul decisiv al jocului, iar tehnicianul Marian Rădulescu a cerut imediat time-out în speranţa că poate îndrepta lucrurile. Rapidistele au revenit şi au câştigat setul secund. În primul set, echipele au mers cap la cap și departajarea nu a venit decât la 28-26 pentru gazde, cu fiecare formație având de câte trei ori ocazia să închidă setul! Situația s-a repetat și în setul al doilea, dar doar până la 21-21, după care giuleștencele au încheiat cu 25-21. Setul al treilea a dus din nou Focșaniul la conducere, 2-1, însă următoarele două le-au aparținut oaspetelor care au câștigat cu 3-2 și se mențin pe primul loc al clasamentului. CSM Focșani 2007 a jucat cu formaţia: Ana Boantă, Delia Lăzăroiu, Romina Coman, Mihaela Tașkiran, Miruna Pușcă, Ana Maria Brumă, Camelia Lăzăroiu, Bianca Rusu, Lavinia Ifrim, Livia Lupoae.  CSM Focșani 2007 și Rapid București și-au împărțit punctele: două au mers la București, unul la Focșani. În etapa următoare, pe 18 noiembrie, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare la CS Medgidia. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.