Sport

Volei feminin cadete | CSȘ Focșani în proporție de 95% calificată la turneul semifinal după meciurile din weekend de la Focșani

Ziarul de Vrancea
29 mar 2021 1332 vizualizări

Vineri seară, 26 martie 2021 începând cu ora 19.00, a debutat în Sala Liceului Sportiv Focșani primul turneu de volei din Campionatul național de volei, Divizia cadete fete, seria A, după o lungă pauză în care campionatul a fost suspendat din cauza pandemiei.

Vineri 26 martie 2021 în primul meci al turneului l de volei feminin la categoria cadete, desfășurat la Focsani, de la ora 19:15, CSS Focsani - CSS Botoșani 3-0 (25-15, 25-23, 25-23). 

Sâmbătă 27 martie 2021 în meciul al doilea al turneului l din campionatul național de volei feminin la categoria cadete care se desfășoară la Focsani, CSS Bacau a învins CSS Botoșani cu scorul de 3-0 (25-17, 25-19, 25-14)..

Duminică 28 martie 2021  de la ora 11:00 la sala LPS Focsani s-a desfășurat ultimul meci al turneului l de volei feminin la categoria cadete între CSS Focsani și CSS Bacau.. După un meci foarte disputat, fetele noastre au câștigat cu 3-2 la seturi (13-25, 25-8, 22-25, 25-21, 15-12), obținând in proporție de 95% calificarea la turneul semifinal. 

Citiâi și:Victorie la volei cadete în primul turneu, desfășurat la Focșani

În perioada 26-28 martie 2021 a avut loc la Focșani primul turneu din campionatul național de volei la cadete fete,  seria A, din care fac parte CSȘ Focșani, CSȘ Bacău și CSȘ Botoșani.

Meciurile, disputate în condiții speciale, fără spectatori și cu reguli stricte stabilite de Federație ca urmare a pandemiei, au fost extrem de disputate, toate cele trei echipe având sportive talentate și ambițioase.

Primul meci, disputat vineri între CSS Focșani și CSS Botoșani s-a încheiat cu victoria fetelor noastre la un scor de 3-0 la seturi, dar echipa din Botoșani a avut o prestație foarte bună, ceea ce a făcut ca diferenta de puncte să fie mică în seturile al doilea si al treilea.

Sâmbătă, meciul între CSS- Bacău și CSS Botoșani a fost câștigat tot cu 3-0 la seturi de Bacău, așa că ultimul meci de duminică între CSS Focșani si CSS Bacău se anunța a fi extrem de tensionat.

Desfășurat In sala Liceului Sportiv, meciul de duminică a fost un adevărat spectacol, ambele echipe dovedindu-si calitatea și ambiția, luptând pentru fiecare minge. Victoria a fost adjudecată de CSS Focșani în setul decisiv, scorul final fiind 3-2 pentru CSS Focșani.

Echipa formată din SIMA ALESSIA,  ILINCA ȘTIRBU,  CARA DENISA AREENA , CLAUDIA POPA, DAMASCHIN ANDRA, FLAVIA MARIA OBODARIU,   PĂRPĂUȚĂ MARIA, BOBEICĂ RIANA-INGRID, SIMULESCU DARIA, IOANA BĂDIN, antrenată de Petrică Damian și Marian Rădulescu are acum o sansa sa se califice la turneul semifinal, condiția fiind sa continue buna prestatie si în turneul de la Bacău din luna aprilie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.