Sport

Viitorul Deep Serv Cîmpineanca pe locul șase la turneul final

Dan Chiriac
27 aug 2018 2160 vizualizări

Campioana primelor două ediții a ligii de minifotbal old-boys, Viitorul Deep Serv Cîmpineanca, a ocupat locul șase la turneul final al campionatului national. Întrecerea a avut loc la Piatra Neamț, în perioada 24-26 august. Echipa pregătită de Jani Oltianu și-a îndeplinit obiectivul, calificarea din grupele competiției. În primul joc, Viitorul Deep Serv a cedat cu 1-4 în fața formației din Florești – Cluj, echipă ce avea să joace finala întrecerii. Apoi, vrâncenii au pierdut meciul cu Alaska Deva, deși au condus cu 1-0 și au ratat mai multe ocazii de gol. Calificarea în sferturi a venit după ce echipa pregătită de Jani Oltianu a trecut de vicecampioana ediției precedente, Golden Roman, scor 4-2. În sferturi, Viitorul Deep Serv Cîmpineanca a întâlnit echipa din Rîșnov, care l-a avut în componență pe fostul jucător de Liga Campionilor, Ionuț Pîrvu. Fostul stelist a marcat primul gol al partidei, încheiată cu victoria brașovenilor cu 2-0. “Ne-am îndeplinit obiectivul, reușind să trecem de faza grupelor. Am învins vicecampioana națională și am avut o evoluție apreciată în sferturi în fața unei echipe foarte puternice. Le mulțumim celor care ne-au fost alături la acest turneu, sponsorul Deep Serv, patronului Marian Spînu, cel care a fost alături de noi și la ediția de anul trecut a turneului final de la Iași, celor de la Autovip, sponsorul ligii de minifotbal, dar și primarului Tudorel Ivan, cel care a fost și pe teren la turneul de la Piatra Neamț”, ne-a spus Jani Olteanu. Lotul echipei a fost format din următorii jucători: George Sîrbu, Ionuț Olaru, Adi Enache, Marian Faghiurea, Mircea Lazăr, Nicușor Staicu, Fane Ciolpan, Tudorel Ivan, Cristi Petrea, Alexandru Mălinaș, Ionuț Covaci și Jani Oltianu, antrenor jucător. Au lipsit Adi Toma și Sorin Gîrboiu – accidentați și Sorin Frunză. Turneul a fost câștigat de Old Boys Piatra Neamț care a învins în finală cu 3-1 formația din Florești. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.