Sport

VIDEO | Liga Națională: Victorie smulsă de handbaliștii focșăneni cu 31 de secunde înainte de finalul partidei

Ziarul de Vrancea
20 mar 2023 1395 vizualizări

CSM Focșani 2007 - CSU Suceava: 26-25 (15-13). Golul victoriei a fost marcat de Miroiu, cu 31 de secunde înainte de finalul partidei. 

Meciul de handbal din Liga Națională (denumită și Liga Zimbrilor) CSM Focșani 2007 - CSU Suceava s-a desfășurat sâmbătă, 18 martie 2023, de la ora 17:30, la Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu" din Focșani și a contat pentru etapa cu nr 21 a competiției.

Formația CSM Focșani 2007 și autorii golurilor: Marocico, Cloșcă - Ragea (cpt.), Kritikos-2 goluri, Rață-3, Miroiu-7, Crnoglavac-6, Popovici, Hrimiuc-2, Mocanu, Marijanac, Nuțu, Krstevski, Roșu-3, Eros, Makrishin-3.

Staff tehnic:Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile

După o partidă tensionată și aprig disputată, echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 câștigă cele 3 puncte puse în joc și continuă lupta pentru accederea în cupele europene. Meciul de handbal masculin a fost transmis în direct de PRO ARENA

 Etapa viitoare cu nr 22 a Ligii Naționale Masculine de Handbal(LNMH) se va juca duminică, 26 martie, de la ora 17:30, în deplasare cu Steaua București (locurile 4 și 5)

 Partida va fi transmisă în direct de PRO ARENA.

Text  informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial

Citiți și rezultatele complete ale etapei nr 21 a Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH)

Citiți și clasamentul după etapa nr 21 a Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH)

Citiți și postarea activată pe contul de facebook al primarului Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă după încheierea partidei CSM Focșani 2007 - CSU Suceava: 26-25 (15-13)  disputată sâmbătă, 18 martie 2023 în etapa cu nr 21 a Ligii Naționale Masculine de Handbal

Victorie la limită dar meritată pentru handbaliștii noștri în etapa a 21-a a Ligii Zimbrilor.

Un meci destul de tensionat pe alocuri, dar spectaculos pe toată durata lui, ce ne-a ținut cu sufletul la gură până în ultima secundă.

Finalul meciului e fost unul greu de prevăzut, în care băieții noștri au luptat cu toate forțele și au revenit spectaculos de la -2 în mai puțin de un minut, marcând golul desprinderii decisive în ultimele secunde.

Cu 12 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri, suntem pe locul 5 în clasament, cu 5 etape înainte de finalul campionatului, la egalitate de puncte cu Steaua București, echipa pe care o vom întâlni în deplasare săptămâna viitoare.

Cu un rezultat pozitiv pe terenul celei mai titrate echipe de handbal masculin din România putem încheia sezonul pe cel mai bun loc din istoria echipei noastre, locul 4, poziție ce ne asigură o nouă participare într-o cupă europeană.

Felicitări, băieți și mult succes”-Cristi Valentin Misăilă

Citiți și :VIDEO EXCLUSIV Scene halucinante! Managerul, surprins cum încuraja fanii de la meciul CSM Focșani - Suceava să strige: „Hoții, hoții!” 

CSM Focșani 2007 și CSU Suceava sa-u întâlnit , sâmbătă 18 martie 2023 în etapa cu numărul 21 din Liga Zimbrilor, scor 26-25.

Meciul a fost unul tensionat și fragmentat în a doua repriză, cu multe eliminări și momente lipsite de fair-play. În a doua parte a meciului s-a remarcat și managerul gazdelor, cu câteva gesturi deplasate. În minutul 41, după ce Alin Roșu a fost faultat de Stanciuc, care a fost eliminat două minute de către arbitru, Viorel Ciubotaru, care este și delegatul echipei, a profitat și a pătruns pe teren, mergând până în semicerc, însă nu pentru a se asigura că jucătorul echipei sale se află într-o stare bună după duel, ci pentru a-i face reproșuri arbitrului. 

Același Ciubotaru, nemulțumit și surprins protestând constant, a fost surprins în alte ipostaze care au stârnit indignare. După ce Nikolaos Kritikos a văzut cartonașul roșu, fiind eliminat pentru a treia oară în meci, iar apoi cartonașul albastru, Viorel Ciubotaru, care este și președinte al Asociației Județene de Handbal (AJH) Vrancea, a fost surprins aplaudând fanii care strigau „Hoții, hoții” la adresa arbitrilor, încurajându-i în scandările grobiene care au urmat.

Episodul lasă un nou gust amar asupra handbalului românesc, în contextul în care oficialii echipelor ar trebui să fie un exemplu pentru suporteri, nu să îndemne la ieșiri violente și injurii. 

Text informații + VIDEO:sport.ro

Citiți și:Liga Zimbrilor / Buzăul acuză vehement arbitrajul cuplului Cazan – Suliman

Meci pe muchie de cuțit sâmbătă seara la Buzău, în etapa a 21-a a Ligii Zimbrilor. CSM București s-a impus la limită în fața gazdelor de la HC Buzău, scor 25-24, însă buzoienii au acuzat arbitrajul tinerilor Ionuț Cazan și Gesur Suliman, unul care a avut, într-adevăr, foarte multe greșeli în ambele direcții. Una din deciziile contestate a fost descalificarea lui Sergio Barros din minutul 25 pentru o presupusă aruncare de la 7 metri în fața portarului Merlă. „Eu am văzut că am aruncat în pieptul portarului și, în plus, a fost o aruncare ușoară, nici vorbă de vreo intenție de a periclita integritatea corporală a adversarului. E primul cartonaș roșu din cariera mea”, a spus Barros după meci. De asemenea, la ultima fază, gazdele acuză că aruncarea lui Mane de la circa 15 metri ar fi intrat în poartă înainte de sirena de final a jocului, golul fiind anulat. Din tribună, senzația a fost că mingea a intrat după semnalul de final, însă spiritele erau deja încinse de ceea ce se întâmplase până atunci.

La final, a izbucnit ca niciodată și antrenorul Gabriel Armanu, care este și membru în Consiliul de Administrație al federației. „Îmi propusesem la începutul sezonului să nu vorbesc deloc despre arbitraje, dar ce s-a întâmplat azi depășește orice limită. A fost o mizerie fără margini, o bătaie de joc a oamenilor în roz față de munca tuturor. Ce e frustrant e că am fost cel care a susținut mărirea baremurilor de arbitraj în speranța că lucrurile se vor îmbunătăți. Trebuie să spunem deschis că, în acest moment, arbitrajul românesc este praf!”

Iată rezutatele înregistrate în cele șase partide disputate sâmbătă în etapa cu nr 21:

CSM BACĂU – CSM CONSTANȚA: 22-32 (6-16) Arbitri: Alexandru Constantin / Laszlo Gal

Marcatori:CSM BACĂU- Stănescu 6, G. Bujor 4, Dospinescu 3, Rotaru 2, M. Bujor 2, Ushal 2, Esteki 2, Belchite 1 CSM CONSTANȚA-Brasseleur 12, Ravnic 6, Drăgan 5, Nikolic 4, Stankovic 2, Andrei 1, Komogorov 1, Susanu 1.

SCM POLI TIMIȘOARA – CSM ORADEA: 27-25 (12-14) Arbitri: Ciprian Popa / Ionuț Velișcă

Marcatori:SCM POLI TIMIȘOARA -Sadoveac 10, Baican 5, Trif 3, Fenici 3, Moldovan 1, Marjanovic 1, Cîmpan 1, Ignat 1, Cristescu 1, Chira 1 / CSM ORADEA-Djukic 11, Boșca 4, Aungurenci 3, Farcaș 3, Oargă 2, Ivancenco 2.

CSM FOCȘANI 2007– CSU SUCEAVA: 26-25 (15-13) Arbitri: Mihai Pîrvu / Mihai Potîrniche

Marcatori:CSM FOCȘANI 2007-Miroiu 7, Crnoglavac 6, Rață 3, Roșu 3, Makrishin 3, Kritikos 2, Hrimiuc 2 / CSU SUCEAVA -Gavriloaia 10, Loic 4, Zarițchi 3, Kbilashvili 3, Balazs 2, Vizitiu 1, Bruj 1, Stanciuc 1.

HC BUZĂU – CSM BUCUREȘTI: 24-25 (12-12) Arbitri: Ionuț Cazan / Gesur Suliman

Marcatori:HC BUZĂU-Dumitrana 5, Anton 4, Barros 4, Mane 3, Bejinariu 3, Mitrovic 3, Mironescu 1, Glendza 1 / CSM BUCUREȘTI-Botea 8, Dodică 4, Csepreghi 4, Ungureanu 3, Ioannou 2, Onyejekwe 2, Voica 1, Szasz 1.

POTAISSA TURDA – CSM VASLUI: 32-27 (20-10) Arbitri: Dorinel Gurbina / Emilian Stanciu

Marcatori:POTAISSA TURDA-Talas 4, Ghiță 4, Dumitriu 4, Pop 4, Pavel 3, Vojvodic 3, Ghivil 3, Popescu 2, Pințoiu 2, Dragas 2, Thalmaier 1 / CSM VASLUI-Cîrchea 7, Cumpănici 3, Popa 3, Hușanu 3, Carali 3, Acatrinei 3, Kobzii 2, Amihăesi 2, Ionescu 1.

CSM ODORHEIU SECUIESC – STEAUA BUCUREȘTI: 31-34 (18-19) Arbitri: Sebastian Mârza / Cristian Nedelea

Marcatori:CSM ODORHEIU SECUIESC -Putnoky 5, Fedila 5, Couveiro 5, Dedu 4, Ramos 3, Fekete 2, Komporaly 2, Tăuțean 1, Ferenczi 1, Szasz 1, Csibi 1, V. Milosevic 1 / STEAUA BUCUREȘTI-Tărîță 11, Popovic 5, K. Milosevic 4, Burlacu 4, Șandru 4, Șomlea 2, Tinkir 2, Irimia 1, Johannson 1.

Text infoormații:handbalmania.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.