Sport

(Update) VIDEO | Victorie pentru CSL Sportul Ciorăști, în ultimul meci al turneului de promovare în Liga I la futsal de la Sebeș

Ziarul de Vrancea
22 mar 2021 1349 vizualizări

Echipa de futsal vrânceană CSL Sportul Ciorăști  a câștigat, , duminică 21 martie 2021, ultimul meci  al turneului de promovare în Liga I la futsal desfășurat în acest weekend la Sebeș .

Kereszthegy Remetea -CSL Sportul Ciorăști:4 - 9 (2-4).Pentru vânceni au marcat Florentin Mănăilă-1 gol; Răzvan Crăciun-3 goluri; Ștefan Lupu- 4 goluri și Silviu Vasile- 1 gol.
În precedentele meciuri ale turneluilui echipa vrânceană CSL Sportul Ciorăști a câștigat cu scorul de 4 - 3  cu jocul de sâmbătă 20 martie 2021cu echipa  Metropolitan Ișalnița Au marcat pentru CSL Sportul Ciorăști : Ștefan Lupu -2 golori; Florentin Mănăilă-1 gol; Ovdiu Tudose -1 gol.În primul joc aL turneului de promovare în Liga I la futsal care s-a disputata în acest weekend la Sebeș, care a avut loc vineri 19 martie 2021,Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăşti  - CSF CFR 1933 Timișoara:3-7.

 


 

Reaminim că la turneul de promovare în Liga I la futsal desfășurat în acest weekend la Sebeș au participat echipele:Clubul Sportiv Local Sportul ( CSL)Ciorăşti – câștigătoarea Seriei 1 Est, Kereszthegy Remetea – echipa care s-a impus în Seria 2 Centru, CSF CFR 1933 Timișoara – câștigătoarea Seriei 3 Vest și Metropolitan Ișalnița – locul secund în Seria 3 Vest (cel mai bun punctaj dintre echipele clasate pe locul 2).Acestea au fost cele patru formații care au luptat pentru biletul ce duce direct pe prima scenă a futsalului românesc.

A doua clasată la finalul turneului de la Sebeș va mai avea o șansă, cea a unui baraj (tur-retur) cu locul 7 din Liga I.

În urma acestui rezultat, echipa din Ciorăști a acumulat 6 puncte și speră la ocuparea locului secund. Clasarea pe locul secund depinde de rezultatul ultimului meci din acest turneu, dintre fostele colege de serie – CSF CFR 1993 Timișoara (virtual promovată) și Metropolitan Ișalnița. Câștigătoarea turneului de la Sebeș promovează direct în Liga 1, iar ocupanta locului al doilea va juca meci de baraj pentru promovare cu ultima clasată din Liga 1, CFF Clujana Cluj Napoca.Chiar și cu șase puncte obținute, CSL Sportul Cioraști nu este sigură de locul doi în  clasament. În cazul unui  eventual meci ”prietenesc” între CFR Timișoara și Metropolitan Ișalnița poate scoate echipa vrânceană CSL Sportul Cioraști de pe locul secund. Mai ales în condițiile în care CFR Timișoara este deja promovată în liga întâi de futsal, fiind greu de crezut că poate pierde la patru goluri în fața oltenilor.

Știre actualizată 21 martie 2021 ora 15;00.Echipa de futsal vrânceană CSL Sportul Ciorăști a obținut locul 2 în turnelul de baraj de la Sebeș după ce în ultimul joc CFR Timișoara a învins cu scorul de 8-3 pe  Metropolitan Ișalnița.Informația apare și pe contul de facebook Sportul Ciorăști:”Liga a 2-a națională de Futsal Locul 2 -CSL Sportul Ciorăști merge la baraj.Felicitări băieților pentru tot ce au realizat până acum.Mulțumim celor care au fost alături de noi pe parcursul acestui an extraordinar:Uat Comuna Ciorasti,Braicau Mihai,Mărtinescu MariusMacovei Liviu

.Urmăriți în VIDEO de mai jos înregistrarea integrală a meciului Kereszthegy Remetea -CSL Sportul Ciorăști:4 - 9 (2-4) disputat duminică 21 martie 2021 în sala sporturilor din Sebeș.VIDEO:Futsal Romania

Citiți și vizionați și:VIDEO | CSL Sportul Ciorăști a pierdut primul meci al turnelului pentru promovarea pe prima scenă a futsalului din România de la Sebeș;

Transmisiune ZdV TV | Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăşti - Metropolitan Ișalnița :4-3


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.