Sport

(Update) VIDEO | Victoria Gugesti - Voința Limpezis (BZ): 1--0(1-0) în meciul retur al barajului de promovare în L3 la fotbal

Ziarul de Vrancea
26 iun 2022 1813 vizualizări

Sâmbătă 25 iunie 2022 s-a jucat la Gugești partida retur a barajului de promovare in L 3 VICTORIA GUGESTI-VOINTA LIMPEZIS .Meciul tur s-a disputat sâmbătă, 18 iunie 2022, de la orele 18:00, pe stadionul comunal Limpeziș, din județul Buzău.Reprezentanta județului Vrancea, Victoria Gugești a pierdut atunci  cu scorul 2-5 (1-3) meciul tur din barajul pentru promovarea în Liga a III-a pe care a jucat-o sâmbătă 18 iunie 2022, în deplasare, cu Victoria Limpeziș reprezentanta județului Buzău.Formația vrânceană a avut o prestație modestă în prima repriză pe care au încheiat, cu scorul de 1-3.În a doua a doua repriză Victoria Gugești a jucat în poartă cu Cătălin Costin pentru că în minutul 42 , portarul titular Gabi Ciobotaru s-a accidentat și a fost nevoie să fie înlocuit.Golurile formației Victoria Gugești au fost înscrise de Costin, în minutul 16 și Teodorescu, în minutul 74.După rezultatul de pe teren al meciului Victoria Gugesti - Voința Limpezis (BZ): 1--0(1-0) disputat sâmbătă 25 iunie 2022 pe stadionul din Gugești, ​Victoria Gugești a pierdut barajul de promovare în liga a treia, dar soarta calificării ar putea fi decisă de comisiile FRF. Partida a inceput cu o întârziere de 30 de minute după ce delegatul echipei din Gugești a contestat dreptul de joc pentru 5 jucători de la echipa Voința Limpeziș. Pe teren gazdele s-a impus cu scorul de 1-0 după golul marcat în minutul 48 de Duca. La general, oaspeții au câștigat cu 5-3, dar comisiile FRF vor da verdictul final în acest caz.

VIDEO:SDV TV

Știre actualizată 26 iunie 2022 ora 13:00- precizări preluate de pe contul de facebook Sportuldevrancea Focsani :”Partida retur a barajului de promovare în Liga a  III-a dintre campioanele județelor Vrancea și Buzău, este pe cale să devină foarte curând subiect de prima pagina, pentru presa centrală din România !

Mai mulți jucători de la echipa Voința Limpeziș, campioana județului Buzău la fotbal din 2022, nu aveau drept de joc regulamentar la barajul de promovare în Liga a  III-a, împotriva echipei Victoria Gugești !

Costache, Cristea, Tudor, Lemnaru, Vișan, Ionescu, Vladu sunt jucătorii în cauză.

Problemele nu sunt atât de simple, acestea depășind litera regulamentelor fotbalistice din România, având și mari și periculoase aspecte juridice, cu caracter penal.

Costache Stelu Gheorghe-ar mai fi jucat în campionatul 2021 - 2022 (și în Cupa României), la Reșița, Snagov, Victoria Roșiori (IL)

Cristea Alexandru-ar mai fi evoluat până pe 13 mai 2022 și la Victoria Roșiori

Tudor Cosmin Stefan (portar)-ar mai fi evoluat până pe 15 mai 2022, în Liga a IV-a la AJF Prahova, la echipa Petrolul 95 și pe 14 mai 2022 a jucat și la Voința Limpeziș

Lemnaru Alexandru Dorel-ar mai fi jucat cu dublă legitimare și la AJF Prahova, la Șoimii Ciorani și la AJF Buzău la Voința Limpeziș

Vișan Ionut Marian-ar mai fi jucat cu dublă legitimare și la AJF Prahova, la Boldești Grădiștea și la AJF Buzău la Voința Limpeziș

Cel mai interesant aspect este prezentarea la meciurile de baraj a echipei Voința Limpeziș cu carnete de legitimare noi!

Sportul de Vrancea a încercat să ia legătura cu reprezentantii AJF Buzău, dar, deocamdată, nici un răspuns, azi fiind duminică, să spunem.

Cosmin Talpan, președinte Victoria Gugești:<< Mâine vom achita contestația la FRF și ne vom prezenta la comisia de judecată cu toate dovezile pe care le avem.

Am muncit foarte mult în acest campionat, am cheltuit foarte mult în acest campionat, am pus mult suflet un acest campionat, am jucat corect la baraj și dreptatea trebuie să iasă la suprafată!Gugeștiul are dreptate și merită să promoveze! >>

Ultima oră !

Azi( n.r. duminică 26 iunie 2022), la ora 12:12, Sportul de Vrancea a stat de vorbă cu președintele AJF Buzău, Adrian Petre, care a revenit în țară, de curând, dintr-o delegație.

Ne-a spus că este la curent cu contestația depusă de Victoria Gugesti, la meciul de baraj retur de ieri.Mâine dimineață vom primi pe adresa redacției, un comunicat oficial din partea AJF Buzău.Revenim curând cu amanunte ...”-Sportuldevrancea Focsani

Citiți și:Clubul Victoria Gugești iese la atac după ce a pierdut barajul de promovare în liga a treia și aduce lămuriri după ce meciul retur a inceput cu o întârziere de 30 de minute. Delegatul formației din Gugești a contestat dreptul de joc pentru 5 jucători de la Victoria Limpeziș, la începutul partidei de sâmbătă . Azi 9n.r. duminică 26 iunie 2022), conducerea clubului din Gugești a pus la dispoziția presei un film în care cei mai buni jucători ai formației din Limpeziș, Lemnaru și Costache, sunt premiați pe data de 11 iunie 2022 pentru câștigarea ligii a șasea din Prahova, la ACS Soimii Ciorani. Numele celor doi se aud pe înregistrarea pusă la dispoziție de clubul din Gugești.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.