Sport

VIDEO | Victoria Gugești - CSM Adjud 1946 2-0 (0-0) în derby-ul etapei nr 9 a Superligii Vrancei la fotbal seniori

Ziarul de Vrancea
15 nov 2022 1186 vizualizări

Meciul de fotbal dintre echipele Victoria Gugești și CSM Adjud 1946, derby-ul etapei nr 9 a din Superligii Vrancei ( Campionatului Județean).  disputat sâmbătă 12/11/2022, începînd cu orele 15:00, pe Stadionul Comunal din localitatea Gugești, s-a încheiat cu scorul de 2-0 (0-0) pentru gazde.

VIDEO:Est Media Press

Mult așteptatul derby dintre echipele fanion ale campionatului vrâncean, dincolo de scorul meritat pentru gazde, avea să se încheie și cu o ploaie de cartonașe (gazde, 5 galbene; oaspeți, 7 galbene din care 2 s-au transformat în roșu) pentru ca centralul Iulian Iacob să le poată struni orgoliile celor două combatante. Scor alb după primele 45 de minute și eram convins că așa se va și sfârși soarta meciului de bună seamă ce cele două echipe se închiseseră ermetic în careul lor și își speculau una celeilalte greșelile. Asta până în minutul 75 când în urma unei lovituri libere din afara careului de șaisprezece metri Claudiu Ionescu (nr.20) înscrie magistral în poarta oaspeților. Apoi, după doar nouă minute, gazdele aflate în atac cu întregul dispozitiv înscriu în minutul 84 prin Ciprina Dumitru (nr.25). Meciul s-a rupt, cum spun fotbaliștii, din minutul 68 când jucătorul Mănăilă Florentin (nr.11) de la oaspeți cumulând două cartonașe galbene a văzut roșu și și-a lăsat echipa în zece jucători. Greu meci. Grea povară pentru cei trei arbitri care au făcut tot ceea ce le-a stat în putință din punct de vedere regulamentar pentru a-i struni pe cei 22 de jucători și a suporta cu stoicism invectivele suporterilor din tribune. Dur pe alocuri, după cum veți putea vedea urmărind înregistrarea integrală a meciului de către prietenii de la Est Media Press. Acum, după încheierea derby-ului etapei, trăgănd linie putem spune fără a greși că Victoria Gugești a scăpat în câștigătoarea campionatului în Superliga Vrancei din această ediție , asta dacă nu se va întâmpla vreo minune. Cu victoria obținută împotrivă CSM Adjud 1946, Gugeștiul acumulează 27 de puncte , cu 3 în fața adversarei sale de sâmbără 12 noiembrie 2022 și cu un golaveraj de 60-9 goluri se menține pe primul loc în clasament. Ce mai, mașină de goluri ! Adjudul rămâne pe locul 2 secondată de FC Panciu, care a bătut în deplasare pe CSO Viitorul Mărășești cu scorul de 3-2 , iar Sportul Ciorăști rămâne pe locul 4 pănă duminică atunci când îi va întâlni pe teren propriu pe bătăioșii jucători ai echipei de fotbal Siretul Suraia.

Timp excelent pentru fotbal, cu 14 grade în termometre și un soare blând și generos, și un teren impecabil.

Partida de fotbal a fost condusă la centru de către Iulian Iacob ajutat la cele două tușe de Paraschiv Ionuț și Caraba Gabriel. Observator, Tudosă Florin.

Text informații + foto: preluate de pe contul de facebook Pahon Stefan

Citiți și:Rezultatele meciurilor etapei nr 9 a Superligii Vrancei la fotbal seniori

Citiți și :Clasamentul superligii Vrancei la fotbal seniori( Campionatul Județean) după 9 etape

Programul meciurilor etapei nr 10 a Superligii Vrancei la fotbal seniori

Informații rezultate + clasament Superliga Vrancei la fotbal seniori:ajfvrancea.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.