Sport

VIDEO | Poli Iași - Sportul Ciorăști:2-2 în primul meci al turneului de la Piatra Neamț al Seriei 1 Est din Liga 2 la futsal

Ziarul de Vrancea
5 dec 2020 1481 vizualizări
După rezultatul acestui prim meci al turneului de la Piatra Neamț al Seriei 1 Est din Liga 2 la futsal, Poli Iași -Sportul Ciorăști:2 - 2, fotbaliștii vrânceni se mențin pe primul loc.
A marcat în meciul de vineri 4 decembrie 2020 de la Piatra Neamț, pentru CSL Sportul Ciorăști:Răzvan Crăciun de 2 ori
Un meci în care norocul nu a fost de partea fotbaliștilor de la CSL Sportul Ciorăști, înregistrându-se nu mai puțin de 10 șuturi în bară și multe ocazii ratate.
 

Imagini din meciul de futsal Poli Iași-CSL Sportul Cuorăști-disputat vineri 4.12.2020,  primul meci al turneului de la Piatra Neamț al Seriei 1 Est din Liga 2 la futsal-VIDEO+ Foto:​Sportul Ciorăști

Liga a II-a la futsal își dă întâlnire în acest week-end la Piatra-Neamț

Sala Sporturilor din Piatra-Neamț va găzdui în acest week-end cel de-al treilea turneu al Seriei I Est a Ligii a II-a la futsal.

După primele șase etape disputate, în fruntea clasamentului se află revelația Clubul Sportiv Local Sportul Ciorăști, echipă înscrisă în această toamnă în Liga a II-a. Gruparea vrânceană a contabilizat până acum patru victorii, un egal și doar o înfrângere.

Pe locul secund se află ACS Futsal Poli Iași, cu o zestre de 10 puncte după șase etape. Cele două formații se vor confrunta chiar în prima partidă a turneului de la Piatra-Neamț, vineri seară, de la ora 18.30. În cel de-al doilea meci al zilei se vor confrunta gazdele de la Futsal Ceahlaul Piatra-Neamț și Fortius 2014 Buzău.

„Mărturisesc faptul că la începutul sezonului, ca echipă debutantă, ne-am propus doar să participăm, să căpătăm experiență, să creștem. E adevărat avem o echipă bună, cu jucători talentați și muncitori, unii dintre ei au cochetat în trecut cu futsalul, o atmosferă pozitivă în sânul echipei, dar suntem realmente surprinși de parcursul de până acum. Vom încerca să menținem același ritm în continuare, deși va fi foarte greu. Mă bucură foarte mult emulația extraordinară din jurul băieților. Impactul după doar șase etape e unul uriaș. Niciodată postările mele pe Facebook având ca subiect echipa Sportul Ciorăști nu au primit atât de multe like-uri, ziarele din Vrancea scriu de noi, oamenii ne încurajează. Trăim un vis frumos”, a spus George Ioniță, antrenorul principal al echipei Sportul Ciorăști.

Iată programul turneului de la Piatra-Neamț:

Vineri, 4 decembrie:

18:30 Futsal Poli Iași – Sportul Ciorăști

20:30 Futsal Ceahlăul – Fortius Buzău

Sâmbătă, 5 decembrie:

17:00 Sportul Ciorăști – Futsal Ceahlăul

19:00 Fortius Buzău – Futsal Poli Iași

Duminică, 6 decembrie:

11:00 Fortius Buzău – Sportul Ciorăști

13:00 Futsal Ceahlăul – Futsal Poli Iași

Clasament:

1. Sportul Ciorăști 13p

2. Poli Iași 10p

3. Fortius 6p

4. Ceahlăul 5p

Text informații:frf.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.