Sport

VIDEO | LPS Focșani- Colegiului Național Inochenție Micu Clain Blaj:2-0.LPS Focșani, campioană națională la ONSS volei fete liceu!

Mihaela Vlădescu
31 mai 2023 1886 vizualizări

De vineri 26 mai 2023, la Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu” din Focșani s-a dat startul etapei naționale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar(ONSȘ) la volei feminin învățământ liceal.S-au calificat in aceasta fază reprezentantele județelor Alba, Prahova, București, Argeș, Bihor, Bacau și Vrancea. La acest turneu s-a calificat și echipa reprezentativa a județului Cluj, care a anunțat ca nu se poate prezenta la competiție.Voleibalistele de la LPS Focșani au devenit campioane la volei fete liceu în cadrul ONSS. Fetele noastre au învins detașat în finala, desfășurată duminică în Sala Polivalentă "Alin Moldoveanu" din Focșani, echipa Colegiului Național “Inochenție Micu Clain” Blaj, județul Alba, cu scorul de 2-0 la seturi.

Jocurile au avut loc în Sala Sporturilor “Alin Moldoveanu” din Focșani vineri, sâmbătă și duminică. Festivitatea de deschidere a avut loc vineri dimineață, în prezența inspectorului de educație fizică și sport din cadrul ISJ Vrancea, Vica Mincă, și a primarului Municipiului Focșani, Cristi Misăilă. Vineri și sâmbătă dimineață echipele au disputat meciuri în grupe, iar sâmbătă după-amiază s-au jucat semifinalele. Duminică 28 mai 2023 au avut loc finala mică și finala mare, urmate de festivitatea de premiere.

Competiția a fost organizată de IȘJ Vrancea, Ministerul Educației, Federația Română de Volei, Primăria și CL Focșani, Consiliul Județean și Asociația Profesorilor de Educație Fizică și Sport din Vrancea.

Echipa de volei a LPS Focșani a jucat duminică 28 mai 2023 de la ora 11:30 pentru titlul național la volei fete liceu. Echipa vrânceană s-a calificat în finală, după ce în semifinală a învins echipa Colegiului Tehnic Feroviar “Mihai I” București. În cealaltă semifinală Colegiul Național “Inochenție Micu Clain” Blaj – Alba a învins Liceul cu Program Sportiv “Viitorul” Pitești – Argeș.

Duminică, 28 mai 2023, în Sala Polivalentă din Focșani, de la ora 10:00 s-a disputat finala mică pentru locurile 3-4 între învinsele din semifinale, iar de la ora 11:30 LPS Focșani a jucat cu voleibalistele din Alba pentru locul I și titlul național și locul II.

Echipa de volei feminin LPS Focșani a surclasat, duminică 28 mai 2023 de la ora 11:30, în finală, echipa Colegiului Național Inochenție Micu Clain din Blaj cu scorul de 2-0 (25 - 11, 25 - 16) devenind campioane naționale la volei la ONSȘ.Echipa LPS Focșani care a ocupat locul I la faza națională a  Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSȘ) la volei femnin liceu a avut în componență voleibalistele Gabriela Dumitru, Mihale Cristina, Marina Meianu Keiko Iulia Cara , mara Claudia care sunt si componete ale echipelor CSM Focșani și CSȘ Academika Focșani.

Citiți și:LPS Focșani, campioană națională la ONSS volei fete liceu!

Voleibalistele de la LPS Focșani au devenit campioane la volei fete liceu în cadrul ONSS. Fetele noastre au învins detașat în finala, desfășurată duminică în Sala Polivalentă "Alin Moldoveanu" din Focșani, echipa Colegiului Național “Inochenție Micu Clain” Blaj, județul Alba, cu scorul de 2-0 la seturi.

În fianala mică, disputată între Colegiul Tehnic Feroviar “Mihai I” București și Program Sportiv “Viitorul” Pitești – Argeș, câștigătoare au fost voleibalistele din Capitală.

Podiumul competiției a arătat astfel:

Locul I și titlul de campioană națională la ONSS volei fete liceu: LPS Focșani

Locul al II-lea și titlul de vicecampioana națională: Colegiul Național “Inochenție Micu Clain” Blaj, județul Albă

Locul al III-lea: Colegiul Tehnic Feroviar “Mihai I” București

Premierea a avut loc în prezența primarului Focsaniului și a omologului sau de la Blaj, care a străbătut țara pentru a vedea “pe viu” finala.

Gazdă a fost inspectorul de educație fizica și sport din cadrul ISJ Vrancea, profesor Vica Mincă.

Aceasta a fost ultima fază națională a unei olimpiade sportive școlare găzduită de Vrancea în anul școlar 2022-2023.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.