Sport

VIDEO | Cupa României: Violențe la Sala Sporturilor din Focșani, înaintea meciului de handbal Dinamo-Steaua București

Ziarul de Vrancea
9 mar 2019 3887 vizualizări

Situație nemaiîntâlnită la Focșani: jandarmii au evacuat 450 de persoane înainte de începerea meciului de handbal Dinamo-Steaua București, disputat în cadrul Cupei României.

În timpul prezentării echipelor, membrii galeriei echipei Dinamo au folosit materiale pirotehnice și au forțat cordonul de securitate, pătrunzând pe suprafața de joc. Fanii Stelei au reacționat la rândul lor, fiind nevoie de intervenția jandarmilor pentru a opri confruntarea dintre cele două galerii.

Comunicatul Jandarmeriei în legătură cu incidentele de la Sala Sporturilor din Focșani

„Incidente la Cupa României la Handbal. Jandarmii din cadrul Grupării Mobile Bacău au evacuat galeriile echipelor Dinamo București și Steaua București. Înainte de începerea partidei de handbal dintre Dinamo București și Steaua București, pe timpul prezentării echipelor, suporterii echipei Dinamo au folosit materiale pirotehnice și au forțat cordonul de securitate asigurat de organizatorul competiției în interiorul arenei, pătrunzând pe suprafața de joc.

Jandarmii au intervenit pentru a opri confruntarea între cele două galerii, iar la solicitarea organizatorului, acestea au fost evacuate. Cei 150 de suporteri ai echipei Dinamo și cei 300 ai echipei Steaua au fost conduși la sediul Poliției și al Jandarmeriei, pentru identificare și sancționare, conform prevederilor legale.”

Sursa video1: Digi24

Citiți și vizionați și:VIDEO Focşani, câmp de luptă: Incidente grave la meciul dintre Steaua şi Dinamo. Gaze lacrimogene şi bătăi, în loc de handbal!;

Citiți şi Cum s-a ajuns ca un meci de handbal Steaua – Dinamo, cu ambele galerii de faţă, să se joace la Focşani, într-o sală de 1.000 de locuri?:

Citiți şi EXCLUSIV | "A ieşit scandal. Galeriile sunt de necontrolat câteodată, din păcate. Sportivii sunt în regulă. Sincer..." Prima reacţie din partea clubului Dinamo după incidentele de la semifinala Cupei României la handbal cu Steaua;

Citiți şi VIDEO | Bătaie pe parchet la Focşani! Fanii Stelei au sărit peste galeria lui Dinamo, Jandarmeria a intervenit în forţă. Spectatorii, evacuaţi




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.