Sport

VIDEO | George Adam -Clubul Elevilor Sportivi Adjud, campion național de juniori 1 la aruncarea suliței

Ziarul de Vrancea
5 iul 2022 958 vizualizări

În finala Campionatului Național de juniori 1- under 20- la atletism, sportivul George Adam legitimat la Clubul Elevilor Sportivi Adjud a cucerit titlul de campion național la aruncarea suliței cu record personal- 62.52 m.Vizionați mai jos aruncare prin care George Adam legitimat la Clubul Elevilor Sportivi Adjud a devenit în întreverile desfășurate la Cluj-Napoca , campion național de juniori 1 la aruncarea suliței.

Text informații + foto+ VIDEO:Camelia Petrea

Atletul  adjudean George Adam are dublă legitimare la Clubul Elevilor Sportivi Adjud-CA Roman și este elevul profesoarei Camelia Petrea. George Adam este unul dintre cei mai talentați aruncători de suliță ai generației sale el cucerind încă de anul trecut când era încă la vârsta junioratului 2, titlul de campion național și la juniori 1.De asemenea săptămâna trecută la Campionatul Național de Seniori și Tineret Craiova desfășurat în perioada  23-26 iunie 2022.Adam George a cucerit tilul de  vicecampion național la aruncarea suliței la categoria de tineret- under 23

Reamintim că la aceiași competiție, etapa finală a Campionatului Național pentru Juniori 1 (U20) la atletism, desfășurată sâmbătă și duminică, 02-03 iulie 2022, la Cluj-Napoca, sportivii atleți legitimați la CSȘ - CSM Focșani 2007 au obținut la acest concurs următoarele rezultate : 

- Locul 1 și medalie de aur în proba de ștafetă 4x400m fete, echipă care le-a avut în componență pe Banciu Alexandra, Toader Karina, Tănase Andreea și Ilinoiu Corina.

- Locul 2 și medalie de argint în proba de ștafetă 4x400m mixt, echipă alcătuită din Neacșu Robert, Ilinoiu Corina, Tănase Andreea și Popoiu Andrei.

- Locul 2 și medalie de argint în proba de ștafetă 4x100m fete, echipă formată din Banciu Alexandra, Toader Karina, Tănase Andreea și Ilinoiu Corina.

Locul 4 în proba de ștafetă 4x400m mixt, echipă formata din Moldovan Răzvan, Banciu Alexandra, Toader Karina și Dima George.

Locul 5 în proba de ștafetă 4x400m băieți (Moldovan Răzvan, Dima George, Popoiu Andrei și Neacșu Robert).

Locul 6 în proba de ștafetă 4x100m băieți (Neacșu Robert, Popoiu Andrei, Dima George și Moldovan Răzvan).

Sportivii atleți legitimați la CSȘ - CSM Focșani 2007 sunt pregătiți de prof. Marius Batog, prof. Gabriel Alexandrescu și prof. Sergiu Crăciun.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.