Sport

VIDEO+ Galerie foto | Gala Laureaţilor Sportului Vrâncean 2019

Ziarul de Vrancea
23 dec 2019 2284 vizualizări

Gala Laureaţilor Sportului Vrâncean 2019, organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea, în cadrul căreia au fost evidenţiaţi cei mai merituoşi sportivi şi antrenori ai judeţului pentru anul 2019 s-a desfăşurat vineri, 20.12.2019, ora 1900,  la Teatrul Municipal „Maior Gh. Pastia” din Focşani.

În cadrul festivităţii au fost premiaţi laureaţii sportului la nivelul judeţului Vrancea, în baza celor mai bune performanţe obţinute la competiţiile sportive oficiale naţionale şi internaţionale în anul 2019, astfel:

  • sportivi la discipline sportive olimpice şi neolimpice;
  • antrenori discipline sportive olimpice şi neolimpice;
  • jocuri sportive.

Vizionați mai jos  înregistararea integrală a evenimentului-Semnal transmisie:Est Media Press

Top 10 sportivi și antrenori din Vrancea la sporturi olimpice conform clasamentului DJST Vrancea pe 2019

1 - Claudia Prisecaru, atletism, CSM  Focșani 2007, antrenor Cristi Orza;

2 - Robert Alexandru Matei, judo, LPS Focșani, antrenor Surlă Iulian;

3 - Giorgia Hagianu - judo, CS Unirea Focșani, antrenor Adrian Moldoveanu;

4 - Ana Maria Bărbosu, gimnastică sportivă, CSS Focșani, antrenori Daniela Trandafir / Cezar Stoica;

5 - Laris Dumitrescu Borș, judo, LPS - CSM Focșani 2007, antrenori Surlă Iulian / Grosu S.;

6 - Mircea Tomescu, judo, CSS Focșani, antrenor Dumitru Zisu;

7 - Răzvan Mihai Vasiliu, atletism, LPS - CSS Focsani, antrenor Gabi Alecsandrescu și - Corina Ilinoiu, atletism, CSȘ - CSM  Focșani 2007, antrenor, Marius Batog;

8 - Claudiu Adrian Neagu, judo, CSS Focșani, antrenor Dumitru Zisu;

9 - Răzvan Condrea, tir, CSM Focșani 2007, antrenori Adrian Alaci / Aurel Curgea;

 


10 - Alisia Paruba, atletism, CS Atletic Adjud, antrenor Gheorghe Catrinescu

Citiți și:CSM Focșani 2007 a dat cei mai buni sportivi ai Vrancei în 2019!

Claudia Prisecaru, la sporturile olimpice, Daniel Fusaru, la sporturile neolimpice!

• În clasamentele stabilite de DJST Vrancea, au mai intrat de la CSM Focșani 2007 Alexandru Iancu – taekwondo, Maria-Daciana Ciubotaru – tenis, Răzvan Burdușel – judo, la speranțe olimpice, Răzvan Condrea – tir (dublă legitimare cu CS Unirea), locul 9, Mihai Răzvan Vasiliu, la atletism (dublă legitimare, cu LPS Focșani), locul 7, Corina Ilinoiu – atletism, locul 7, Laris Borș - judo, locul 5, la sporturi olimpice.

CSM Focșani 2007 a dat Vrancei primii sportivi ai anului 2019 la sporturile olimpice ca și la sporturile neolimpice. În Gala Laureaților Sportului Vrâncean pentru anul 2019, care a avut loc vineri, 20 decembrie, de la ora 19:00, la Teatrul Municipal Maior. Gh. Pastia, Daniel Gongu, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea, care a organizat evenimentul, a înmânat multiplei campioane a României și medaliatei cu bronz la Campionatul European de Tineret în cursa de 3000 metri obstacole, Claudia Prisecaru, excepționala atletă de la CSM Focșani 2007, cupa și diploma pentru cel mai bun sportiv al Vrancei la sporturile olimpice în 2019! Claudia Prisecaru este antrenată de profesorul Cristian Orza. La sporturile neolimpice, pe primul loc s-a clasat Daniel Fusaru, multiplul campion mondial și european de karate SKDUN, tot de la CSM Focșani 2007.

În clasamentele stabilite de DJST Vrancea, au mai intrat de la CSM Focșani 2007, la speranțe olimpice Alexandru Iancu – taekwondo, antrenor, Adrian Dochiou, Maria-Daciana Ciubotaru – tenis, Răzvan Burdușel – judo, antrenor, Stănică Grosu, iar în clasamentul sportivilor de la sporturile olimpice, Răzvan Condrea – tir (dublă legitimare cu CS Unirea), antrenori, Adrian Alaci și Aurel Giurgea, locul 9, Mihai Răzvan Vasiliu, la atletism (dublă legitimare, cu LPS Focșani), antrenor, Gabriel Alexandrescu, locul 7, Corina Ilinoiu – atletism, antrenor, Marius Batog, locul 7, Laris Borș - judo, antrenori, Stănică Grosu și Iulian Surlă, locul 5, la sporturi olimpice.

La sporturile olimpice, pe locul al doilea și al treilea s-au clasat judokanii Robert Alexandru Matei, de la LPS Focșani, antrenor, Iulian Surlă, respectiv Giorgia Hagianu, de la CS Unirea Focșani, antrenor, Adrian Moldoveanu.

Text informații:CSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.