Sport

VIDEO | Cum a fost la Turul Vrancei Road Bike Trophy, competiția cu start și finiș în Piața Unirii din Focșani

Ziarul de Vrancea
16 aug 2021 3205 vizualizări

Turul Vrancei - Road Bike Trophy este o competiție de ciclism organizată de ACS Alpha Mind. Aceasta apare în calendarul Federației Române de Ciclism (FRC) și este etapă a Cupei Naționale de Șosea. Este primul eveniment ciclist de acest gen care se desfășoară în județul Vrancea, după mai bine de 30 de ani.

Turul Vrancei la Ciclism - Road Bike Trophy – etapă din Cupa Națională la Șosea a avut următorul traseu: Focșani – Bolotești - Țifești – Irești – Vidra – Vizantea Livezi – Câmpuri – Străoane – Panciu – Țifești – Bolotești – Focșani (tura lungă; cei care au participat la tura scurtă au revinit de la Vidra la Focșani).

Urmăriți în VIDEO de mai jos startul, finișul și premierea. Turul Vrancei la Ciclism i-a avut în prim-plan pe Eduard Grosu, participant la Jocurile Olimpice de la Tokyo și pe Mircea Romașcanu, multiplu câștigător al Turului României.

Turul Vrancei la Ciclism - Road Bike Trophy – Etapă din Cupa Națională la Șosea a avut startul sâmbătă, 14 august 2021, cu plecare la ora 9.00 din Piața Unirii din Focșani, iar la orele 14.00 sportivii au fost premiați de către Consiliul Județean Vrancea, tot în Piața Unirii.

La Turul Vrancei la Ciclism - Road Bike Trophy au concurat sâmbătă câteva personalități ale ciclismului românesc, printre care Eduard-Michael Grosu, participant la Jocurile Olimpice de la Tokyo din acest an, în finala probei de ciclism stradal masculin. Un alt ciclist de top care a pedalat în Turul Vrancei la Ciclism este Bogdan Duca, campion național la Mountain Bike. O prezență specială a fost veteranul Mircea Romașcanu, unul dintre marii campioni ai sportului românesc, multiplu câștigător al Turului României la Ciclism.

La startul competiției de sâmbătă s-au aliniat cele mai mari cluburi sportive de ciclism din România, dar și din Bulgaria și Republica Moldova. Premierea câștigătorilor a fost făcută de către președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Turul Vrancei la Ciclism - Road Bike Trophy – Etapă din Cupa Națională la Șosea este primul eveniment ciclist de acest gen care s-a desfășurat în județul Vrancea după mai bine de 30 de ani, în parteneriat cu Federația Română de Ciclism, organizat de Alpha Mind Cycling Team și Clubul Sportiv Addras Focșani.

Competiția s-a desfășurat pe trei categorii:

- Cadeți și Juniori feminin, Amatori masculin + Master - 1 tura de 78 km

- General masculin Amatori + Master - 1 tură de 128 km

-U23/Elite Masculin/Juniori masculin - 1 tură 128 km

VIDEO | Start în Turul Vrancei la Ciclism - Road Bike Trophy – Etapă din Cupa Națională la Șosea

VIDEO | Turul Vrancei la Ciclism - Road Bike Trophy – Etapă din Cupa Națională la Șosea-Primii cicliști au trecut linia de sosire

VIDEO | Premierea sportivilor participanți la Turul Vrancei la Ciclism - Road Bike Trophy – Etapă din Cupa Națională la Șosea!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.