Sport

VIDEO | Finala de la Focșani a Cupei României "Suzuki" la polo senioare.C.S.A. Steaua București - C.S. Rapid București:10-9

Ziarul de Vrancea
24 mai 2022 1018 vizualizări

Duminică 22 mai 2022 s-a încheiat Cupa României-Suzuki la Polo feminin Senioare, competiție desfășurată la Bazinul de înot didactic de la Focșani.Competiția a fost prima ca importanță din sfera acestui sport( polo femini) desfășurată în bazinul de la Focșani, de până acum. Pe parcursul celor trei zile 20,21 și 22 mai 2022  au avut loc meciuri de polo femini senioare spectaculoase, cu multe goluri, în care favoritele s-au impus. Meciul disputat duminică 22 mai 2022 între echipele CSA Steaua București (campioana națională a acestui sezon) și CS Rapid București (locul 2 în acest sezon) a fost, practic, finala competiției.La finalul meciului sportivele steliste au reușit să câștige partida, la limită, cu scorul de 10-9. Astfel, CSA Steaua București a realizat dubla campionat-cupă, la polo feminin, în acest sezon.

Urmăriți în VIDEO de mai jos înregistrarea integrală a finalei Cupei României "Suzuki"  la polo senioare: C.S.A. Steaua București - C.S. Rapid București defășurată în bazinul de înpt didactic de la Focșani duminică 22 mai 2022.

Înainte de acest meci a avut loc jocul pentru locul al treilea, dintre CS Dinamo București și CSM Tg. Mureș. Dinamovistele s-au impus cu scorul de 16-8 și au încheiat Cupa României pe aceeași poziție ca în clasamentul acestui sezon – locul al treilea. Iată rezultatele jocurilor din primele două zile ale Cupei României:

– Vineri 20 mai 2022: CS Rapid București – CSM Tg. Mureș 32-10; CSA Steaua București – CS Dinamo București 10-5;

Sâmbătă 21 mai 2022: CSA Steaua București – CSM Tg. Mureș 29-3; CS Rapid București – CS Dinamo București 9-6.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.