Sport

VIDEO | FC Panciu-Sportul Ciorasti 1-1 (0-0).Meci de fotbal disputat în cadrul etapei a V-a a play-offului, Superligii Altdorf Tehnik

Ziarul de Vrancea
30 mar 2019 1172 vizualizări

Meciul de fotbal dintre echipele FC Panciu si Sportul Ciorasti, Etapa 5, Play-off, Superliga Altdorf Tehnik, desfasurat sambata 30 martie 2019 pe o vreme splendida de primavara, pe Stadionul orasenesc din localitatea Panciu, s-a incheiat cu scorul de 1-1 (0-0).

Cu cateva absente notabile din formatie, printre care si portarul Mihai Burdujel, antrenorul echipei de fotbal Sportul Ciorasti si-a manifestat totusi optimismul cu privire la rezultatul acestui meci intrucat adversarul pe care avea sa-l intampine, cu modestul sau palmares (locul sapte in liga si trei puncte la adevar), teoretic nu ar fi trebuit sa-i incurce itele echipei aflate pe locul intai in liga. Si totusi in prima repriza am asistat la o mare si inutila risipa de energie a echipei oaspete care nu s-a legat bine la mijloc dupa cum nici tirul pe poarta al atacantilor nu a fost bine reglat. Abia in repriza secunda, in minutul 59, echipa de fotbal Sportul Ciorasti marcheaza in poarta gazdelor prin jucatorul Leaua Giani care fructifica un balon in urma unei lovituri de colt dand sperante inimoasei galerii ciorastene ca echipa si-a regasit cadenta. Asta pana in minutul 75 cand echipa gazda, in urma unei lovituri din afara careului de saisprezece metri foarte bine executata de catre jucatorul Buta Bogdan mingea se strecoara in plasa portii echipei oaspete aparata de catre Ion Florin, dupa ce aceasta o scapa din mana. In continuare, pana la fluerul final al partidei arbitrate foarte bine de catre centralul Ivanciu Catalin, ajutat la cele doua tuse de catre asistentii Voicu Cristian si Bratu Radu, pe teren s-a dus o lupta barbateasca in care fiecare echipa a facut tot ce a putut pentru a-si adjudeca victoria si in care s-au comis multe erori si faulturi determinandu-l pe arbitrul central sa acorde nu mai putin de doua cartonase galbene la oaspeti (Bira Cristian si Militaru Costel) si patru la gazde (Pahoacea Ionut, Voinea Georgia si Negoita Vlad care, dupa al doilea cartonas galben a vadut rosu). Asadar, ploaie de cartonase si nu ploaie de goluri asa cum bine ne-am fi asteptat cu totii cei prezenti la acest meci avand in vedere cel putin evolutiile anterioare ale echipei din Ciorasti. Desigur ca rezultatul meciului de astazi nu are cum sa multumeasca pe nici unul dintre antrenorii celor doua echipe (Bolocan Danut, la gazde si Militaru Cornel, la oaspeti) dar pana la viitoarele confruntari pe care le vor avea in liga au suficient timp pentru analiza si reflectii si pentru a-si pune fiecare lucrurile la punct. 

Celelalte partide din liga se vor desfasura duminica 31 martie 2019, cu incepere de la orele 11.00, dupa cum urmeaza: Victoria Gugesti – Tractorul Nanesti; Vointa Carligele – ACS Mausoleul Marasesti si Unirea Tifesti – FCM Adjud.

Text informații + foto:Pahon Stefan


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.