Sport

VIDEO | CSM Focșani a devenit ”sperietoarea” echipelor din Liga 2

Ziarul de Vrancea
17 aug 2020 1627 vizualizări

După victoria cu SCM Gloria Buzău, trupa moldoveană a obținut un rezultat important și cu FK Csikszereda .

FK Csikszereda a ajuns la opt meciuri amicale disputate în această vară, după ce a debutat pregătirile pentru următorul sezon din Liga 2. Vineri, a înfruntat o formație din Liga 3, pe CSM Focșani, în fața căreia a reușit să scoată doar un rezultat de egalitate, 1-1. De partea cealaltă, moldovenii se află la al doilea rezultat pozitiv cu echipele din Liga 2. În amicalul precedent au reușit să învingă SCM Gloria Buzău cu 2-1.

VIDEO:FK Csíkszereda

FK Csikszereda s-a văzut condusă încă din minutul 10 

FK Csikszereda a fost gazdă, iar meciul a început cu o întârziere de 60 de minute decât ora stabilită inițial, pentru că echipa din Focșani a întârziat și a ajuns mai târziu la stadion. Oaspeții au deschis repede scorul, în minutul 10, prin Jurj, dar până la pauză FK Csikszereda a revenit și a restabilit egalitatea. Echipa pregătită de Valentin Suciu a început să atace mai intens și a fost aproape să facă 1-1 în minutul 39. Apro s-a aflat la finalizare, dar șutul său a lovit bara transversară. Nu după foarte mult timp, a venit reușita de 1-1. Bauza a marcat golul egalizator în minutul 43.

FK Csikszereda: Dombrady – Palmes, Apro, Intzidis, Bor, Eder, Bara, Botorok, Bauza, Antal, Suciu

Au mai jucat: Bartok, Marrone, Csonka, Gergely, Takacs, Bujdoso, Csuros, Pinter, Kalman, Janos, Becze

Antrenor: Valentin Suciu

CSM Focșani: Geantă – Săpunaru, Panaite, Maftei, Ilie – Paizan, Pădineanu, Preoteasa, Manu – Ghenovici – Jurj

Au mai jucat Horvat, Stancu, Gorovei, Munteanu, Vochin, Lemac, Juncănaru,Taciuc, Negoiță

Antrenor: Alin Chița

Valentin Suciu vrea un atacant: ”Ne lipsește, dar e foarte dificil de găsit” 

Valentin Suciu a constatat din nou anumite greșeli pe care jucătorii le-au făcut în special pe faza defensivă. În urma unei erori, pe care a evidențiat-o la finalul meciului, FK Csikszereda a și primit gol și a fost nevoită să forțeze pentru a egala. În același timp, antrenorul a fost nemulțumit și de modul în care au fost tratate câteva faze de atac, pentru că nu au fost finalizate cu gol. În acest moment, Suciu are în plan aducerea unui atacant experimentat.

A fost un meci util, pentru că a fost un ritm bun. Din păcate, am făcut iar greșeli în ultima treime și am primit acel gol. Jocul nu a arătat rău, am avut acțiuni mai promițătoare după, dar nu am reușit să marcăm mai multe goluri. Au fost însă perioade încurajatoare. Ne lipsește un atacant experimentat din jocul nostru, îl căutăm, dar este foarte dificil să găsim calitate. Suntem la finalul celei de-a doua perioade de antrenamente foarte dificile, părea că băieții erau obosiți, erau două antrenamente pe zi, plus meciurile de pregătire. Mă bucur că am scăpat de această perioadă dificilă fără accidentări grave. Va fi o pauză de două zile, iar a treia fază pregătitoare va începe luni”, a declarat Valentin Suciu pentru FK Csikszereda.

Până acum, FK Csikszereda a mai jucat și obținut următoarele rezultate în meciurile amicale: 3-1 cu Mostiștea Ulmu (Liga 3), 3-3 cu Unirea Ungheni (Liga 4 Mureș), 3-2 cu Viitorul Șelimbăr (Liga 3), 2-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3), 3-2 cu Viitorul Șelimbăr (Liga 3), 0-1 cu Concordia Chiajna (Liga 2) și 1-3 cu AFC Odorheiu Secuiesc (Liga 3).

CSM Focșani, un nou rezultat important 

De partea cealaltă, CSM Focșani a înregistrat al doilea rezultat consecutiv fără înfrângere în confruntările cu echipe din Liga 2. Înainte de jocul de sâmbătă cu FK Csikszereda, moldovenii au mai jucat miercuri, 12 august, cu SCM Gloria Buzău, împotriva căreia au câștigat cu 2-1 (Ghenovici 23, Jurj 54 / Stoica 80).

Text informații + Foto+ VIDEO:liga2.prosport.ro 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.