Sport

VIDEO | CSM Focșani 2007-HC Minaur Baia Mare:24-25 (10-10) în restanța etapei 20 a Ligii Naționale de Handbal Masculin

Ziarul de Vrancea
10 mai 2022 1368 vizualizări

Meciul s-a disputat duminică 08 mai 2022 începând de la ora 18;30 în Sala Sporturilor ”Alin Moldoveanu” din Focșani și a contat pentru restanța din etapa 20 a Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH).

Partida a fost destul de tensionată din primul și până în ultimul minut.
S-a mers ,,cap la cap" tot meciul, cea mai mare diferență de scor fiind de 3 goluri în favoarea oaspeților, atât în prima cât și în repriza secundă.
Jucătorii echipei CSM Focșani 2007 au luptat exemplar, dorindu-și victoria în meciul de duminică seară, 8 mai 2022, cu finalista din EHF European Cup.

VIDEO:Iordache Virgil

Echipa de handbal masculin seniori CSM Focșani 2007 a jucat în următoarea componență:

Marocico, Cloșcă, R. Rusu, Ragea (cpt.), Pătru, Lazoreac, Drăgan-1 gol, Miroiu-10, Marjanovic-9, Țuțu, Hrimiuc-2, Mocanu, Rață-2, Nuțu, Krstevski, Marijanac.

Staff tehnic:

Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Cosmin Cîrlan.

În echipa noastră au lipsit câțiva jucători accidentați: Popovici, Eros, Makrishin, Mănescu.

CS Minaur Baia Mare:

R. Pop, Buguleț, Nagy-2 goluri, Teca, Buzle, Vujovic-9, Terekhov, Huta-2, Căbuț (cpt.)-3, Kotrc-3, Cip-2, Sabou, Csepreghi, E. Pop, Da Silva-4, Buzogany.

Staff tehnic:

Adi Popovici, Alexandru Sabou, Raul Nistor.

Arbitrii partidei:

Ciprian Popa (Galați) și Ionuț Velișcă (Buzău)

Observator FRH:

Bogdan Anton (Iași)

Echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 va juca etapa viitoare tot în Sala Sporturilor ,,Alin Moldoveanu" din Focșani, în etapa a 25-a, cu CSU din Suceava.

Meciul se va desfășura miercuri, 11 mai, de la ora 18.30.

Citiți și:Minaur a câștigat la Focșani un meci extrem de tensionat / Dalibor Cutura: E o rușine !

Restanța din etapa a 20-a a Ligii Zimbrilor, dintre CSM Focșani și Minaur Baia Mare, disputată duminică după-amiază, a fost una echilibrată și cu mulți, foarte mulți nervi. Gazdele au acuzat vehement arbitrajul cuplului Popa – Velișcă, atât de vehement încât Viorel Ciubotaru a primit cartonaș roșu și albastru în minutul 57, după intervenția observatorului Bogdan Anton.

De altfel, oficialul echipei gazdă a intrat pe parchet și după ultimul fluier, reproșându-le arbitrilor prestația avută. Vrâncenii au mai acuzat o fază din ultimul minut, pe atacul oaspeților, când Buzle a făcut fault în atac, iar meciul s-a încheiat cu victoria la limită a maramureșenilor.

”E o rușine ce s-a întâmplat astăzi la Focșani”, a spus la final antrenorul gazdelor, Dalbor Cutura. Penultima etapă a Ligii Zimbrilor se va juca miercuri, 11 mai.

Dincolo de prestația slabă sau nu a arbitrilor, există comisii care să judece asta, există un președinte al FRH care a promis să taie în carne vie, mă întreb doar dacă nu cumva în curând se va ajunge să se intre cu cuțitele în teren…

CSM Focșani – Minaur Baia Mare 24-25 (10-10) Arbitri: Ciprian Popa / Ionuț Velișcă

Focșani: Marocico, Rusu, Cloșcă – Miroiu 10, Marjanovic 9, Hrimiuc 2, Rață 2, Drăgan 1, Ragea, Pătru, Țuțu, Mocanu, Nuțu, Krstevski, Marijanac, Lazoreac. Antrenor: Dalibor Cutura.

Baia Mare: Buzogany, Terekhov, Pop – Vujovic 9, Da Silva 4, Căbuț 3, Kotrc 3, Nagy 2, Huta 2, Cip 2, Buguleț, Teca, Buzle, Sabou, Csepreghi. Antrenor: Alexandru Sabou

Text informații + VIDEO:handbalmania.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.