Sport

VIDEO | CSM Focșani 2007 -Metalul Buzău :3-2(1-2) în etapa 7 a play-off-ul Ligii a III-a seria 2 la fotbal seniori

Ziarul de Vrancea
9 mai 2022 1506 vizualizări
Meciul s-a disputat, sâmbătă 07 mai 2022, pe stadionul Milcovul din Focșani, în cadrul etapei a 7-a din play-off, Liga a III-a, Seria a 2-a la fotbal seniori.
Golurile echipei de fotbal CSM Focșani 2007 au fost marcate de Băciuț în min. 10, după un șut în bară al lui Juncănaru, Manu în min. 69 și Taciuc în min. 77 din 11 metri.
De notat că Predoiu a intrat în teren în min. 75 în locul lui Pasăre și în min. 76 a scos penalty-ul transformat un minut mai târziu de Taciuc.

Formația CSM Focșani 2007 a jucat în următoarea formulă:

Lazăr, Juncănaru, Bratu (cpt.), Panaite, Negoiță (Dascălu-min. 38), Strătilă (Dobrescu-min. 82), L. Stoica, Taciuc, Manu, Pasăre (Predoiu-min. 75), Băciuț.

Rezerve neutilizate:

Apenciucesei, Dănilă, Damache, Radu, Paizan.

Antrenori: Marius Bratu și Octavian Bucătaru

Citiți în continuare rezultatele meciurilor etapei 7 din  din play-off, Liga a III-a, Seria a 2-a la fotbal seniori și configurația clasamentului la zi după aceste meciuri

Citiți meciurile etapei nr 8 din play-off, Liga a III-a, Seria a 2-a la fotbal seniori.

Vizionați în VIDEO de mai jos înregistararea integrală a meciului de fotbal CSM Focșani 2007 -Metalul Buzău, disputat, sâmbătă 07 mai 2022, pe stadionul Milcovul din Focșani

VIDEO:SDV TV

 

Citiți și  Rezultatele meciurilor etapei 7 din  din play-off-ul, Liga a III-a, Seria a 1-a la fotbal seniori și configurația clasamentului la zi după aceste meciuri.Meționăm cu după disputarea celor 10 etape ale play-off-ului seriai 2 Liga a III-a la fotbal seniori primele două clasate din această serie vor dispta înrucișat meciuri cu primele două clasate dei seria 1 a Ligii a III-a ( Locul 1 din seria 1 cu locul 2 din seria 2 ; locul 2 din seria 1 cu locul 1 din seria 2.Câștigătoarele celor două jocuri urmând să dispute apoi meciul decisiv de calificare în liga a II-a)

Citiți și meciurile etapei nr 8 din play-off, Liga a III-a, Seria a 1-a la fotbal seniori.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.