Sport

VIDEO | CSM Focșani 2007 – Dobrogea Sud Constanța 26-27 (10-13) în etapa a XX-a a Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH)

Ziarul de Vrancea
2 apr 2021 925 vizualizări

CSM Focșani 2007 a întâlnit joi seră seară, 01 aprilie 2021, la Sfântu Gheorghe, în etapa a 20-a a Campionatului Ligii Naționale de Handbal, ocupanta locului al doilea al clasamentului, AHC Dobrogea Sud Constanța. La pauză a fost 13-10 pentru constănțeni, dar după o dispută echilibrată O revenire spectaculoasă a avut loc și în partida dintre CSM Focșani 2007 și AHC Dobrogea Constanța, vrâncenii egalând la 26 după ce au fost conduși cu 25-21. Veteranul Buricea a fost cel care a marcat golul victoriei dobrogenilor cu câteva secunde înainte de final, după o pătrundere prin zona centrală a apărării adverse.Partea a doua a întâlnirii a avut dobrogenii la conducere până la 19-23, după care focșănenii au reușit să recupereze până la egalul la 26, cât era la intrarea în ultimul minut de joc. Dobrogea Sud a marcat golul 27 când mai erau 15 secunde de joc, timp insuficient pentru un nou gol al egalării.

Handbal, Liga Națională: CSM Focșani 2007 – Dobrogea Sud Constanța 26-27 (10-13) Arbitri: G. Badiu / I. Barbu

CSM Focșani 2007: Cloșcă, Rusu – Marijanac 8, Marjanovic 6, Miroiu 4, Eros 3, Krstevski 2, Rață 1, Țuțu 1, Mănescu 1, Popovici, Ragea, Pătru, Mocanu, Nuțu. Antrenor: Dalibor Cutura.

AHC Dobrogea Sud Constanța: Iancu, Vasile – Komogorov 8, Nistor 5, Andrei 5, Chikovani 2, Ignat 2, Nikolic 2, Buricea 2, Ilie 1, Chiuffa, Susanu, Simovic. Antrenor: Djordje Cirkovic.

De la CSM Focșani 2007 au lipsit mai mulți jucători foarte importanți – Marocico, Hrimiuc și Makrishin a căror prezență în meciul cu Dobrogea ar fi putut conduce la un alt deznodământ al partidei.

Urmăriți în VIDEO de mai jos cele mai spectaculoase momente ale meciului disputat între CSM Focșani 2007 și AHC Dobrogea Sud în cadrul etapei a 20-a a Ligii Zimbrilor și declarațiile la cald din cele două tabere adverse.  -VIDEO:Federatia Romana de Handbal

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.