Sport

VIDEO | CSM Focșani 2007 – CS Magnum Botoșani 33-29 (19-14), astăzi la Sfântu Gheorghe, în etapa a XIV-a a Ligii Zimbrilor

Ziarul de Vrancea
23 dec 2020 1448 vizualizări

CSM Focșani a câștigat partida disputată astăzi, de la ora 11:00, la Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe, în compania CS Magnum Botoșani, în penultima etapă a turului Campionatului  Ligii Naționale Masculine de Handbal( LNMH) .

CSM FOCȘANI – MAGNUM BOTOȘANI 33-29 (19-14) Arbitri: Gabriel Badiu / Ioan Barbu

Focșani: Cloșcă, Rusu – Marjanovic 10, Makrishin 4, Mănescu 4, Rață 3, Miroiu 3, Popovici 2, Hrimiuc 2, Eros 2, Pătru 1, Marijanac 1, Krstevski 1, Ragea, Cozorici. Antrenor: Dalibor Cutura.

Botoșani: Bobeică, Nicolaevici – Lazurcă 7, Adomnicăi 4, Vamanu 3, Pintilei 3, Szasz 2, Șoldănescu 2, Dumitrescu 2, Trif 2, Mihăilescu 1, Lakovic 1, Farcaș 1, Lazoreac 1, Săulescu. Antrenor: Florin Ciubotariu.

Vizionați și Cele mai spectaculoase momente ale meciului disputat între CSM Focșani 2007 și CS Magnum Botoșani, în cadrul etapei a 14-a a Ligii Zimbrilor și declarațiile la cald din cele două tabere adverse

VIDEO:Federatia Romana de Handbal

  Cele trei puncte obținute în partida cu CS Magnum Botoșani duc  echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 în zona locurilor de play-off ale clasamnerului la zi al Ligii Naționale Masculine de Handbal ( LNMH).Acest lucru va fi favorizat și de recenta retragere a echipei Dunărea Călărași din campionat. Rezultatele acesteia ar trebui  conform regulamnetului în vigoare, anulate, condiții în care echipele aflate în fața celor de la CSM Focșani vor pierde trei puncte în clasament. Acest lucru nu se va întâmpla însă și în cazul echipei CSM Focșani 2007 care a pierdut la masa verde jocul cu Dunărea Călărași.

Citiți și:CSM Focșani s-a impus în fața unei echipe botoșănene la fel de tenace și luptătoare, dar căreia i-au lipsit, în acest joc, câteva intervenții ale portarilor și o mai mare precizie în faza defensivă.

Dalibor Cutura (antrenor CSM Focșani 2007): ”Îi felicit pe băieții noștri pentru această victorie importantă, obținută în fața unui adversar care s-a luptat până în ultimul moment. Nu a fost deloc o victorie ușoară, sper să arătăm în următoarele jocuri că suntem o echipă care poate învinge pe oricine dacă suntem sănătoși”.

Florin Ciubotariu (antrenor CS Magnum Botoșani): ”M-a deranjat azi evoluția compartimentului defensiv, care n-a reușit să contracareze cu faulturi, cu întreurperi, un adversar experimentat și cred că aici a fost cheia jocului. Adversarii s-au distanțat pe niște greșeli copilărești ale noastre și ne-au taxat pe contraatac. Miercuri avem un meci foarte important cu Reșița, pe care trebuie neapărat să-l câștigăm, de aceea e foarte importantă recuperarea fizică și psihică.”

Text informații:handbalmania.ro

Vizionați și:Declarații CSM Focșani - Magnum Botoșani (22.12.2020)-VIDEO:Cătălin Vlădescu

Mâine, miercuri 23 decembrie 2020, de la ora 15:45, echipa Focșaniului va întâlni, în Sala Katy Szabo, pe CSM Făgăraș.

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.