Sport

VIDEO | CSL Sportul Ciorăști-Fotbal Klub Odorheiu Secuiesc:5-7(1-2) la debutul în Liga I la futsal al formației vrâncene

Ziarul de Vrancea
7 sep 2021 1568 vizualizări

Meciul de debut al formației vrâncene CSL Sportul Ciorăști în liga I la futsal a avut loc sâmbătă 04 septembrie 2021 în sala sporturilor din Focșani.Partida s-a încheiat, Din păcate, cu o înfrângere pentru echipa din Ciorăști, scorul final fiind de 5 – 7.

Partida de la Focșani a fost una spectaculosă, cu goluri și ocazii multe.Jucătorii de la Fotbal Klub Odorheiu Secuiesc au reușit să înscrie primii, după care și-au dublat avantajul. Și CSL Sportul Ciorăști a reușit să înscrie o dată în prima repriză iar scorul la pauză a fost 1—2.

Tot  jucătorii formației oaspete Fotbal Klub Odorheiu Secuiesc au fost cei care au reușit sa marcheze primii după pauză, de două ori, și au dus scorul la 4—1 pentru ei. La scurt timp, CSL Sportul Ciorăști a reușit să reducă din diferența de scor înregistrată pe tabela de marcaj a sălii polivalente din Focșani.Mai mult echipa CSL Sportul Ciorăști  a pus în practică strategia renunțării la portar pentru a avea un jucător în plus în atac și a înscris apoi al treilea gol.

A venit apoi momentul în care experința celor de la Fotbal Klub , Odorheiu Secuiesc și-a spus cuvântul în teren.Drept urmare formația oaspete în partida de sâmbătă 4 septembrie 2021 de la Focșani a reușit sa înscrie de două ori, ducând scorul la 6-3 în favoarea sa. CSL Sportul Ciorăști în replicî a redus din nou diferența, cu două minute înainte de final. Iar momentul psihologic al meciului l-a constitui acela în care jucătorii CSL Sportul  Ciorăști au avut șansa unei lovituri de pedeapsă, de la 7 metri pe care, însă, au ratat-o. Deși după această ratare fondul unei dominații înultimele minute ale meciului jucătorii de la CSL Sportul Ciorăști au mai înscris odată, ultimul gol al partidei l-au reușit sportivii de la Fotbal Klub Odorheiu Secuiesc.Aceștia au speculat strategia scoeterii portarului la care au recurs din nou jucătorii de la  CSL Sportul Ciorăști și au înscris în poarta lăsată goală a formației gazdă

Scor final .CSL Sportul Ciorăști-Fotbal Klub Odorheiu Secuiesc:5-7(1-2)

VIDEO:sportuldevrancea.ro

Repriza I-a

Repriza II-a


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.