Sport

VIDEO | Baschet, Liga Națională: CSM Focșani 2007 – SCMU Craiova 73-72 (15-22, 19-16, 14-20 – 14)!

Ziarul de Vrancea
12 apr 2021 837 vizualizări

Meciul s-a disputat duminică 11 aprilie 2021 la București, în Sala Dinamo, în turneul Ligii Naționale Masculine de Baschet.

Formația CSM Focșani 2007: CSM Focșani 2007: Jimmie Lee Taylor III (18+1+3), Cătălin Petrișor (4+4+7), Miloș Krivokapic (6+4+4), Denis Miron, Miloș Pesic (18+8+4), Robert Alan Sampson (7+3+0), David Antonescu (6+1+1), Alexandru Bratosin, Lucian Țibîrnă, Dorde Simeunovic (14+5+1), Nicolae Marin Ciucă, Alin Olaru.

VIDEO:FRB TV

 

Citiți și:CSM Focșani surprinde Craiova în Sala Dinamo

CSM Focșani a obținut cea mai mare victorie a sezonului 2020/2021 din Liga Națională de Baschet Masculin. Echipa din Vrancea a învins pe SCM U Craiova cu scorul de 73-72, într-un meci desfășurat duminică, 11 aprilie, în Sala Dinamo din București.

Oltenii au început bine partide și păreau motivați să nu trăiască niciun fel de emoție. Astfel primul sfert s-a încheiat cu scorul de 22-15. Echipa din Focșani a răspuns bine și până la pauză reducea 3 lungimi din deficit, 38-34, după 20 de minute de joc. Elevii lui Mihai Petruț au oferit primele emoții oltenilor în sfertul trei când au trecut conducere pentru prima dată după startul meciului. Craiova a răspuns bine și până la finalul actului avea 10 lungimi avantaj, scor 58-48. CSM Focșani nu a cedat și aproape de ultimul minut de joc și-a completat revenirea și a trecut în avantaj, 71-70. Diculescu și-a dus din nou echipa în fața cu 12 secunde rămase de joc. Cătălin Petrișor avea să aducă victoria pentru Focșani, după o pătrundere și un coș marcat în ultima secundă.

Milos Pesic a fost omul meciului cu 18 puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. Jimmie Taylor a terminat tot cu 18 puncte plus 3 pase decisive. Djordje Simeunovic a totalizat 14 puncte și 5 recuperări.

Dragoș Diculescu a fost cel mai bun jucător de la Craiova cu 21 de puncte, 7 pase decisive și 4 recuperări

Text informații:baschet.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.