Sport

VIDEO | A fost stabilit programul Superligii Vrancei la fotbal.Primele jocuri au loc la acest sfârșit de săptămână

Ziarul de Vrancea
13 sep 2021 1388 vizualizări

În Adunarea Generală a AJF Vrancea care a avut loc joi seara 9 septembrie 2021 în sala mare a Consiliului Județean Vrancea au  fost stabilite componența seriilor și A fost stabilit programul Superligii Vrancei la fotbal pentru sezonul 2021/22. La întâlnire au participat președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, mai mulți primari ai localităților ce au înscris echipe în Superliga Vrancei la fotbal, delegați ai celor 16 formații ce vor participa în campionat, dar și Adrian Crețu, administratorul public al județului Vrancea și Cristi Irimia, consilier al președintelui Cătălin Toma. În sala de ședințe a Consiliului Județean Vrancea a avut loc tragerea la sorți și ședința tehnică a Superligii Vrancei la fotbal.

VIDEO:Consiliul Județean Vrancea

Meciurile din cadrul Superligii Vrancei se vor desfășura cu respectarea protocolului medical in vigoare. În acest sens, președintele AJF Vrancea, Dan Dumitru a anunțat că echipele participante vor primi un număr de 2.000 de teste rapide, ce au fost achiziționate în urma unei sponsorizări. Cele 16 echipe participante au primit în mod egal testele rapide pentru testarea juucătorilor ce nu sunt vaccinați sau au trecut de vârsta de 18 ani. Fiecare echipă va fi obligată să aibă la meciurile disputate tabele cu jucătorii testații negativ sau vaccinați anti-Covid.

Cele 16 echipe participante au fost împărțite în două grupe:

Grupa A: Prosport Focșani, CS Jariștea, Tractorul Nănești, CSM Adjud 1946, Dinamo Tătăranu, CSM 2 Focșani, FC Panciu și Victoria Gugești;

Grupa B: Voința Sihlea, ACS Homocea, Siretul Suraia, CSC Dumbrăveni, Trotușul Ruginești, Sportul Ciorăști, FC Mărășești și Inizio Focșani.

Tot cu prilejul Adunării Generale a AJF Vrancea de joi 9 septembrie 2021 s-a stabilit și programul primei etape. Meciurile se vor desfășura sâmbătă, 11 septembrie, și duminică, 12 septembrie, după următorul program:

În Grupa A vor avea loc meciurile:

Prosport-Victoria Gugești (marțea sau miercurea viitoare ora 17.00)

CS Jariștea-FC Panciu (duminică, ora 11.00)

Tractorul Nănești-CSM 2 Focșani (amînat pentru o dată ulterioră)

CSM Adjud-Dinamo Tătăranu (sâmbătă, ora 17.00)

În Grupa B au loc meciurile:

Voința Sihlea-Inizio Focșani (duminică, ora 11.00)

ACS Homocea-FC Mărășești (sâmbătă, ora 17.00)

Siretul Suraia-Sportul Ciorăști (duminică, ora 11.00)

CSC Dumbrăveni-Trotușul Ruginești (sâmbătă, ora 17.00).

În play-off se vor califica primele patru echipe din fiecare grupă. Ultimele patru clasate vor juca în play-out. Rezultatele directe dintre echipele calificate se vor menține în faza a doua a campionatului, unde se vor juca opt etape, doar cu adversari din grupa opusă. Se vor desfășura un număr de 22 de etape. Toate echipele au obligația de a înscrie câte o formație de juniori.

Cele care nu vor avea juniori nu vor avea drept de participare în play-off, acolo urmând a ajunge următoarea echipă din clasament ce îndeplinește acest criteriu. Pe parcursul campionatului, echipele gazdă au dreptul de a alege ziua de disputate a meciurilor, sîmbăta sau duminica. Formațiile ce au stadioane cu instalații de nocturnă au dreptul de a programa meciurile la lumina reflectoarelor fără acordul echipelor oaspete.

Au fost afiliate cluburile CSM Adjud 1946, FC Mărășești, Voința Sihlea, Estera Țifești.

Au fost dezafiliate cluburile Foresta Gugești, Flacăra Urechești, Voința Cîrligele, Progresul Focșani, Sporting Focșani, FCM Adjud, ASS Victoria Pufești, Mausolelul Mărășești, Gloria Răcoasa, Țoimii mircești, Victoria Vănători, Voința Răstosaca și CFT Juventus Focșani.

Membrii Adunării Generale au votat mărirea baremurilor de arbitraj în competițiile de copii și juniori astfel: Juniori A, B, C, – 50 lei/arbitru, juniori D , E si copii – 30 lei/arbitru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.