Sport

VIDEO | Fotbalistul Darius Paharnicu, format la Pro Sport Focșani, debutează la 17 ani în Liga a II-a

Laurențiu Muscalu
27 mar 2023 1541 vizualizări

Fotbalistul Darius Paharnicu, format la Pro Sport Focșani, debutează la 17 ani în Liga a II-a, la formația Oțelul Galați, antrenată de fostul internațional român Dorinel Munteanu.

În vârstă de 17 ani, Darius Paharnicu a jucat șase ani pentru Pro Sport Focșani fiind un portar apreciat la nivel național.

Darius Paharnicu a jucat pentru Pro Sport Focșani la turneul final al juniorilor U 15, competiție la care au participat primele 8 echipe din România:U Craiova, U Cluj, Pro Sport București, Steaua, Dinamo, Academia Hagi, FCSB și Pro Sport Focșani.

Darius Paharnicu a debutat, vineri 24 martie 2023 , într-un meci de liga a - II- a pentru Oțelul Galați, echipa pregatită de Dorinel Munteanu în meciul Oțelul Galați - Unirea Slobozia 1-0 !

Fotbalistul Darius Paharnicu a fost șase sezoane portar de bază al grupei 2005 de la Pro Sport Focșani.Are calități impresionante și se reamscă de asemenea și prin seriozitate, muncă și atitudine de profesionist.A jucat pentru Pro Sport Focșani în cel mai puternic campionat din România, AMF București.Din acest sezon competițional, Darius Paharnicu a fost promovat de Dorinel Munteanu la prima echipă a Oțelului Galați care are ca obiectiv accederea în liga națională.

Lotul echipei Pro Sport Focșani cu care Darius Paharnicu a jucat în campionatul AMFB a fost următorul:

Darius Paharnicu,Alex Vetrescu, Alex Abeaboeru, Alex Bucur, George Ardeleanu, Iulian Livadaru, Andrei Hărăbor, David Sbîrciog, Emy Constantin, Eduard Pană, Ilie Răzvan, Seby Mija, Dragoș Damache, Edy Răileanu, Denis Calmuc, Ianis Dascălu, Alex Ailinca, Alex Profiroiu, Mihnea Constandache, David Gorgan, Mario Gaiu, Mihai Iliescu, Darius Băncilă, Vlad Lambru, Andrei Zainea, Dragoș Enache, Seby Spulber, Mario Lal, Robert Damaschin, David Isofache, Alex Boșcan, Cristian Răileanu, Alex Dumitru.

Felicitări, Darius Paharnicu!

Colegii de la Pro Sport Focșani te susțin și îți doresc să ajungi în liga națională cu Oțelul Galați, dar și în Naționala României!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.