Sport

VIDEO + Foto | 7 medalii obținute de micuțele gimnaste de la CSȘ Focșani la „Cupa Andreea Răducan” de la Bârlad

Ziarul de Vrancea
26 mai 2022 2644 vizualizări

Sâmbătă, 21 mai 2022, s-a desfășurat la Bârlad, în județul Vaslui, cel mai frumos concurs de gen: „Cupa Andreea Răducan”. Gazda a reușit să implice sponsori care s-au întrecut în a oferi cadouri participanților și premii consistente medaliatelor

Antrenorii Doinița și Dănuț Vulcan de la Clubul Sportiv Șcilar ( CSȘ) Focșani au participat cu 3 sportive și au câștigat 4 medalii care ne onorează:

-Adda Popescu- 9 ani,-aur la sărituri;

-Ilinca Rosioru 10 ani,-argint ind.compus

  -argint sol

 -bronz paralele

-Melissa Scutaru care a fost minunată și aproape de medalii!

La aceiași competiție gimnastele de la CSȘ Focșani antrenate de  Mirela Țugurlan Dantiș și Florin Roșioru au obținut următoarele rezultate:

- Daria Cristea loc 3 / Individual compus și la bârnă 

- Beatrice Antonache  loc 2 /  paralele    

VIDEO cu finalele pe aparate și premiarea de la Cupa “Andreea Răducan”ediția 2022-Bârlad

Cupa de Gimnastică „Andreea Răducan” este o competiţie iniţiată şi organizată de fosta mare campioană olimpică şi mondială de la CS Farul Constanţa. Cea de-a X-a ediție a evenimentului s-a desfășurat sâmbătă 21 mai 2022 la Bârlad.

După o pauză (nedorită) de doi ani, întâmpinăm cu mare bucurie cea de-a 10-a ediție a Cupei de gimnastică «Andreea Răducan». Este o ediție aniversară și sunt convinsă că va fi una memorabilă. Încă de la început am știut că tot ceea ce facem pentru copii are o valoare aparte, iar acum, la aniversarea celor 10 ediții, ne bucurăm de rolul pe care ni l-am asumat și care ne aduce atâtea satisfacții. În toți acești ani, am simțit și am trăit emoțiile copiilor aflați la început de drum, imensa lor bucurie la câștigarea fiecărei medalii. Am plâns, am râs și am adunat experiențe valoroase, care avem convingerea că îi vor ajuta pe copii să pășească încrezători pe drumul victoriei în gimnastică”, se menționează pe pagina de socializare a marii campioane.

Evenimentul sportiv s-a desfășurat sâmbătă, 21 mai 2022, începând cu orele 9:30, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad. În cadrul acestuia au participat nu mai puțin de 100 de gimnaste de la şapte cluburi din ţară, printre care şi CSȘ Focșani.

Menționăm că întrecerile de la Bârlad sunt dedicate sportivelor de categoria junioare III, de nivel 6 şi 7, cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani. 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.