Sport

VIDEO- Fotbal, Liga 3,Seria I, Etapa 1 | CS Ozana Târgu Neamț-CSM Focșani 2007: 1-0 (1-0)

Ziarul de Vrancea
23 aug 2019 2021 vizualizări
Foto:Sportuldevrancea Focsani
Foto:Sportuldevrancea Focsani

 Debut cu stângul al fotbaliștilor focșăneni în prima etapă susținută în deplasare cu nou promovata CS Ozana Târgu Neamț

FC Ozana Tg. Neamt - CSM 07 Focsani 1 - 0 (1-0) Unicul gol al meciului a fost înscris în min.3 din lovitură de la colt prin Moisii pentru formația Ozana Târgu Neamț.

Meciul s-a disputat pe stadionul din Târgu Neamț, în cadrul etapei 1 a seriei I a ligii 3 la fotbal, vineri 23 august 2019, începând de la orele 18:00

Echipa CSM  Focsani 2007 a început în următoarea formulă: Apenciucesei, Sapunaru, Panaite, Munteanu, Stoica, Lupu (cpt.), Adascalitei, Pencea, Manu, Padineanu, Costin

Rezerve: Dogaru, Mihai, Petrescu, Predoiu, Paizan, Burghiu, Salaoru.

Antrenori: Marius Bratu, Mircea Lazăr

VIDEO:Est Media Press 

Debut cu înfrângere în deplasare a fotbaliștilot de la CSM Focșani 2007 în fața unei echipe nou promovată în liga 3, seria I.Este  vorba de echipa CS Ozana Târgu Neamț care s-a dovedit o nucă tare pentru focșăneni , aspiranți la promovarea în liga secundă, conform obiectivului asumat și declarat de șefii clubului .După ce gazdele au deschis scorul, în minutul  3, rezultatul de 1-0 s-a menținut până la final. În minutul 90+6, focșănenii au ratat cea mai mare ocazie a meciului, prin Burghiu.

Fotbal, Liga a III-a

În prima etapă a Campionatului Ligii A III-a, ieri, 23 august, CSM Focșani 2007 a fost întrecută în deplasare de Ozana Târgu Neamț cu 1-0 (1-0). Golul a fost marcat de Moisi, în minutul 3, în urma unei lovituri de colț!

Echipa CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Săpunaru, Munteanu (46 Burghiu), Panaite ( 65 Paizan) – Lupu, Pencea (70 Predoiu), Adăscăliței, Stoica, Manu (35 Mihai)– Pădineanu – Costin.

Text informații:CSM Focșani 2007 oficial

În etapa a doua, de săptămâna viitoare, fotbaliștii de la  CSM Focșani 2007 vor juca pe teren propriu, cu echipa Ceahlăul Piatra Neamț. Meciul se va disputa  sâmbătă, 31 august, 2019, pe Stadionul Milcovul, începând cu ora 18:00.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.