Sport

Victorie pe Milcovul pentru juniorii de la LPS Focşani

Dan Chiriac
26 iul 2017 685 vizualizări

Juniorii focşănnei au disputat miercuri partide de pregătire. Echipa de juniori B, pregătită de Alin Samoilă, a întâlnit pe teren propriu, la Focşani, pe LPS Buzău. Jucătorii de la LPS Focşani au dominat partida pe tot parcursul jocului, dar au ratat foarte mult în prima repriză. Astfel, primul act s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Repriza a doua a adus şi golurile pentru juniorii focşăneni. Aceştia au marcat de trei ori, ultima dată în minutele de prelungire. Scorul final, 3-0, arată superioritate în joc a unei echipe nou formate, ce are în componenţă mulţi din jucătorii veniţi de la grupa 2002 de la CSM Focşani. Juniorii A, sub comanda antrenorului Daniel Bănică, se află într-un stagiu de pregătire la Poiana Braşov. Până vineri, jucătorii efectuează antrenamente în Poiana Braşov. Miercuri, LPS Focşani a disputat un amical cu Celta Braşov, meci pierdut cu scorul de 4-1. Vineri, de la ora 17.00, echipa de juniori A va juca un nou amical. La Focşani, pe stadionul Milcovul, LPS Focşani va întâlni pe LPS Buzău, Juniorii B vor pleca la rândul lor în cantonament la Poiana Braşov, săptămâna viitoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.