Sport

Victorie la Turda pentru handbaliștii CSM Focșani 2007! Drumul continuă!

Cătălin VLĂDESCU
11 oct 2018 1709 vizualizări

La ora la care scriu aceste rânduri, nivelul adrenalinei a reintrat în limite normale, pentru toată lumea, euforia s-a mai diminuat. Cu toate acestea rămân cu aceeași parere…victoria de aseară, de la Turda, 33-32 pentru echipa noastră, înseamnă, alături de victoria din sezonul trecut, de acasă, cu Dobrogea Sud, una dintre cele mai importante izbânzi de când suntem în Liga Națională, poate cea mai importantă dintre ele.

Desigur, nu trebuie să ignorăm că aceasta a fost obținută în condițiile în care turdenii au avut la meciul de aseară 4 absențe de marcă, toate din primul lor 7, dar, nici meritul băieților noștri nu trebuie absolut deloc minimalizat. Turda, rămâne Turda, în orice condiții. Este câștigătoarea ultimului trofeu Challenge Cup și finalista aceleiași competiții de acum doi ani. Și aseară am arătat că o echipă solidă, omogenă, cu relații de joc bine puse la punct, o echipă cu o bună viteză de joc, o echipă pragmatică, ce a învățat să exploateze, în favoarea ei, o bună parte din șansele care i se oferă într-un meci. Am învățat să fim letali, să “taxăm” imediat momentele de vulnerabilitate ale adversarului. Asta înseamnă până la urmă că ne-am maturizat în joc. Poate că aseară băieții noștri au jucat și pentru suporterii focșăneni, cei care pentru prima dată în acest sezon au rămas acasă, nefiindu-le alături fizic, în sală, dar fiindu-le alături de la distanță, cu sufletul și toate gândurile, emoțiile, încrederea și speranțele lor.

A fost o victorie a noastră, a familiei de la sală, voi și noi, pe care acum este momentul să o uităm. Mâine, vineri 11 octombrie, de la ora 17:00, ne așteaptă meciul din Cupă României, de la Timișoara, cu CSU Politehnica Timișoara, meci pe care trebuie să-l tratăm cu aceeași determinare și seriozitate. După finalul meciului de mâine, da, ne putem gândi și pregăti pentru partida cu Dinamo, din campionat, 20 octombrie, în Sala Polivalentă din Focșani. Bucuria de la finalul partidei de aseară să o păstrăm, liniștiți și modești, pentru finalul meciului de sâmbătă viitoare.Vă îmbrățișez, băieți! Să ne bucurăm în continuare de handbal, împreună spre 40! (Cătălin Vlădescu)

Citiți și:Handbal Liga Națională Masculină:Focșaniul își confirmă forma bună și câștigă la Turda;

Handbal | CSM Focșani a învins în deplasare una dintre cele mai puternice echipe din Liga Națională!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.