Sport

Victorie ”la mustață” obținută în ultimul minut de joc, a handbaliștilor focșăneni: CSM Focșani-CSM Făgăraș:24-23(10-10)

Ziarul de Vrancea
6 mai 2018 2970 vizualizări

Meciul a contat pentru ante-penultima etapă a play-out-ului ligii naționale masculine de handbal.În penultima etapă CSM  Focșani 2007 va juca la scuceava cu echipa CSU din localitate 

VIDEO 2 preluat de pe contul de facebook  Nicoleta Ciubotaru  · 

 

VIDEO 1 preluat de pe canalul youtube  ​Cătălin Vlădescu

Fotografii preluate de pe canalul youtube Cătălin Vlădescu

Handbal, Liga Națională, play-out –CSM Focșani 2007 – CSM Făgăraș 24-23 (10-10)

CSM Focșani 2007: Cloșcă, Tevzadze, Marocico – Ragea – 1, Hagiu - 1, Moisă – 3, Popovici, Miroiu – 6, Popa, Țuțu, Mocanu – 3, Rață, Eros, Pătru – 1, Sladic – 8, Năstăsie – 1.

CSM Focșani 2007 a câștigat jocul disputat aseară în Sala Polivalentă în compania CSM Făgăraș la capătul unei dispute în care, până în minutul 17, erau înscrise doar cinci goluri: 2-3. Miza foarte mare făcuse ca ambele echipe să se apere foarte strâns iar atacurile să risipească șuturi după șuturi la poarta inspiraților Cloșcă și Szopka. După ce au egalat la 4, focșănenii au condus cu 8-6, dar la pauză era 10-10. În partea a doua a întâlnirii, CSM Focșani 2007 s-a aflat tot timpul cu unul-două goluri în față. Au avut un moment mai puțin reușit și oaspeții au trecut la conducere: 22-23. Miroiu a egalat la 23, iar Sladic a înschis tabela de scor când mai erau 50 de secunde. Nu s-a mai întâmplat nimic notabil până la finalul consumat în ovațiile celor peste o mie de spectatori, în picioare! De fapt, victoria, obținută foarte greu, a fost și a senzaționalului public focșănean!

CSM Focșani se menține pe locul al doilea al play-out-ului și, pentru a termina cu grija barajului, mai are nevoie de un punct în următoarele două meciuri: cu CSU Suceava în deplasare, duminica viitoare și cu HC Vaslui, în ultima etapă, în Sala Polivalentă.-Sursa:CSM Focșani 2007 oficial-contul de facebook

Fotografiile din galeria  foto sunt preluate  de pe contul de facebook  CSM Focșani 2007 oficial-

Primarul Cristi Valentin Misăilă despre meci pe contul de facebook

”CSM 2007 Focșani - CSM Făgăraș 24 - 23

Echipa noastră de handbal a reusit astăzi una dintre cele mai importante victorii din actualul sezon. Destul de complicată, având în vedere desfășurarea de forțe din teren, dar cu atât mai frumoasă cu cât poate echivala, în mare parte, cu atingerea obiectivul trasat la începutul campionatului, și anume evitarea barajului.

Nu ne-a fost deloc usor, făgărășenii jucându-și astăzi ultima șansă de a ține pasul cu noi, conștienți fiind că nu au voie să piardă partida cu noi. Startul meciului ne-a fost total împotrivă, băieții ratând o sumedenie de ocazii, din toate pozițiile. Însă, așa cum îi știm și având în spate minunații suporteri (cu adevarat al optulea jucator), au revenit de fiecare dată și au încheiat meciul cu un gol în avantaj, aducându-ne în suflete o mare bucurie. Și sunt convins că victoria de azi a produs emoții și sentimente identice miilor de susținători focșăneni.

Să-i felicităm, să-i aplaudăm și să le spunem că suntem mândri de ei. Bravo, baieți!”

Clasamentul la zi, după ante-penultima etapă, a play-out-ului ligii naționale masculine de handbal

Citiți și:CSU Suceava – HC Vaslui: 28-27


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.