Sport

VIDEO | Victorie de prestigiu în campionat  astăzi pentru handbaliștii de la CSM Focșani 2007, 32-24 contra SCM Politehnica Timișoara

Ziarul de Vrancea
28 nov 2020 1623 vizualizări

Meciul disputaa astăzi vineri 27 noiembrie 2020 a contat pentru etapa a XI-a a Ligii Naționale Masculine de Handbal (LNMH).Astăzi vineri 27 noiembrie 2020 se joacă o nouă etapă din Liga Zimbrilor.

După o pauză destul de lungă, de cinci săptămâni, Liga Zimbrilor se reia cu etapa a XI-a, cele opt partide ale rundei se dispută astăzi vineri 27 noiembrie 2020 în București, în sălile ”Apollo” și ” Rapid”. Capul de afiș al etapei este, fără îndoială, duelul dintre Dinamo și Constanța, însă toate jocurile au miză și se anunță foarte interesante.

 

Urmăriți cele mai spectaculoase momente ale meciului disputat între SCM Politehnica Timișoara și CSM Focșani 2007 în cadrul etapei a 11-a a Ligii Zimbrilor și declarațiile la cald din cele două tabere adverse.

VIDEO:Federatia Romana de Handbal

Handbal, Liga Națională: Supermeci al focșănenilor!

Politehnica Timișoara - CSM Focșani 2007 24-32 (12-19)

Echipa CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu - Ragea - 1 gol, Cozorici, Popovici, Mirou - 7, Marjanovic - 7, Hrimiuc - 4, Mocanu, Rață - 1, Krstevski, Marijanac - 3, Eros - 1, Makrishin - 8, Mănescu.

Partida a avut loc astăzi, de la ora 13:00, în Sala Giulești din Capitată, în etapa a 11-a a Campionatului Ligii Naționale. Jucătorii focșăneni, care au avut o prestație excepțională, au condus de la început până la final, cea mai mare diferență fiind de 9 goluri, înregistrată pe tabela de scor în mai multe rânduri.

Text informații:CSM Focșani 2007 oficial

Citiți și:Victorii categorice pentru CSM Focșani și CSM București, căpitanul naționalei de cadeți a debutat în Liga Zimbrilor !

CSM Focșani a obținut o victorie surprinzător de lejeră în fața Politehnicii Timișoara, bănățenii neconfirmându-și statutul de favoriți dinaintea jocului. Partida a fost echilibrată doar în primele 10 minute, vrâncenii înscriind de 6 ori consecutiv la scorul de 5-5, după care au intrat cu 7 goluri avans la pauză. După ce a condus și la 10 goluri, echipa din Focșani a obținut fără probleme a patra victorie a sezonului.

”Sunt mândru de jucătorii noștri, toți cei care au intrat azi pe teren au adus un plus. Sunt foarte fericit pentru că am obținut această victorie, după o foarte lungă perioadă de pauză și mă bucur că toți jucătorii noștri au demonstrat că sunt performanți”, a spus antrenorul focșănean Dalibor Cutura.

”Din păcate, am pierdut două puncte pe care mizam și după care s-ar putea să plângem mai târziu. În prima repriză nu ne-a ieșit mai nimic din ce ne propusesem, a doua repriză n-a fost una rea, însă asta nu ne-a ajutat. Trebuie să analizăm și să tragem repede concluziile, fiindcă ne așteaptă un joc dificil cu Steaua”, a declarat Vlad Caba.

CSM București a câștigat clar disputa cu CSU Suceava, la capătul unui joc în care a condus din primul până în ultimul minut. A fost un meci cu o semnificație specială pentru unul dintre tinerii jucători ai Sucevei. Căpitanul naționalei de cadeți, Daniel Stanciuc (foto), a debutat la 16 ani în Liga Națională cu 3 goluri și o evoluție fără complexe și, cunoscându-i evoluția de la nivelul juniorilor, unde este pregătit de profesorul Vasile Boca, avem convingerea că acesta e începutul unui drum de succes pentru un tânăr handbalist foarte talentat și dedicat.

SCM POLITEHNICA TIMIȘOARA – CSM FOCȘANI 24-32 (12-19) Arbitri: Ioan Barbu / Gabriel Badiu

Timișoara: Tcaciuc, Pal – Caba 5, Barros 4, Năstăsie 4, Baican 3, Sadoveac 2, Slavuljica 2, C. Dedu 2, Neamțu 1, Fenici 1, Șomlea, Cîmpan. Antrenor: Vlad Caba.

Focșani: Marocico, Cloșcă, Rusu – Makrishin 8, Miroiu 7, Marjanovic 7, Hrimiuc 4, Marijanac 3, Rață 1, Eros 1, Ragea 1, Popovici, Cozorici, Mănescu. Antrenor: Dalibor Cutura.

CSU SUCEAVA – CSM BUCUREȘTI 27-35 (13-17)  Arbitri: Alin Gherman / Adrian Moldovan

Suceava: Grigoraș, Duman – Loic 6, Petrov 4, Stanciuc 3, Fodorean 3, Furak 3, Popia 3, Nalbantoglu 2, Oancea 1,  Dascălu 1, Manjic 1, Kobzii, Sadovyi, Tofănel, Câmpan. Antrenor: Adrian Chiruț.

CSMB: Krupa, Varo, Pașca – Nantes Campos 10, Tărîță 7, Teixeira 6, Onyejekwe 4, Rotaru 4, Fotache 2, Militaru 1, Becheru 1, Mazilescu, Jerebie, Nica, Davidovic. Antrenor: Eliodor Voica.

Text informații:handbalmania.ro

Iată programul complet al etapei.

ora 10.15: HC BUZĂU – CSM BACĂU (sala Rapid)

ora 11.00: POTAISSA TURDA – CSM REȘIȚA (sala Apollo)

ora 13.00: SCM POLI TIMIȘOARA – CSM FOCȘANI (sala Rapid)

ora 13.45: CSU SUCEAVA – CSM BUCUREȘTI (sala Apollo)

ora 15.40: CSM VASLUI – MAGNUM BOTOȘANI (sala Rapid)

ora 16.30: STEAUA BUCUREȘTI – MINAUR BAIA MARE (sala Apollo, TVR 2)

ora 18.25: DINAMO BUCUREȘTI – HC DOBROGEA SUD CONSTANȚA (sala Rapid, TVR 1)

ora 19.15: CSM FĂGĂRAȘ – DUNĂREA CĂLĂRAȘI (sala Apollo). Dunărea Călărași nu se prezintă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.